![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1 hakan arıkan 2 serdar kurtulus 3 ibrahim toraman 4 gokhan zan 5 tello 6 koray 7 serdar ozkan (sol acık veya defans lazım) 8 mehmet yozgatlı 9 delgado 10 bobo 11 forvet lazım
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | --------------------hakan---------------s.kurtulus---i.toraman-g.zan----tello-----s.ozkan---cisse----ricardinho---i.akin--------------delgado-----------------------------------------bobo------------
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ---------------hakan----------------- serdar-----ibrahim-----gökhan-----tello kurtukuş toraman zan rodrigo -----------cisse-----serdar-------------mehmet ------delgado----------ibrahim yozgatlı akın ---------------bobo------------------- | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İki tane 11 çıkar yaw beşiktaştan. 1)Rüştü 1)Hakan 2)Serdar K. 2)Ali Tandoğan 3)İ.toraman 3)G.Zan 4)Diatta 4)İ.kaş 5)İ.Üzülmez 5)Mehmet S. 6)Cisse 6)Koray 7)Serdar Ö. 7)M.Yozgatlı 8)Tello 8)İ.Akın 9)Rico 9)Delgado 10)Bobo 11)Higuain 11)Nobre 12)Batugol(Burak) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Şu anki duruma göre bir kadro yapıcak olursaamm... Rüştü Ali Tandoğan Gokhan Zan İbrahim Toraman Tello Yozgatlı Cisse Delgado İbrahim Akın Nobre Higuain
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ----------------------BOBO-------HİGUAN------------------------ --------------------------DELGADO----------------------------- RİCARDİNHO----------------------------CİSSE-----------------S.ÖZKAN TELLO------------İ.TORAMAN--------------G.ZAN-------------S.KURTULUŞ ---------------------------RÜŞTÜ-----------------------------------[/quote] Aynen bu arkadaşın 11ine katılıyorum..Bravo..
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |