![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
zaten bütün bjk camiasının zoruna giden de bu.sen kalk yarı yarıya komisyoncu gibi oyuncu al getir zarar ettir kulübü sonrada kendi parasıymış gibi adama para toplayıp versinler.sen olsan yaparmısın bunu
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Parasını kuruşu kuruşuna alacağını kendisi söyledi
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sen benim ne dediğimi anlamamışsın sanırım.ben şunu söylüyorum ailtonun almanyadaki fiyatı o sene aldığı para 800 bin eu idi bu adama bjk klübü 1.100 milyon eu yıllık ve maç başınada 5000 eu para verdi.işte ben burdaki farkın nereye gittiğini soruyorum? ali güneş örneğini vermeme rağmen hala demirörenin yanlış transfer yaptığından bahsediyorsun.bende diyorumki hem yanlış hemde vurgun.mongolun borç diye verdiği para tahminimce 30 milyon dolar civarı kalan 10 milyon dolarıda mongolun vurgunu.ok you understand !!!!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |