![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #16 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vallahi kombıne bile fazla.düşünsenize kapalı alt 700 ytl.bir kişinin aylık maaşından bile fazla.türkiye sartlarıyla kıyaslarsak ne kombınesi ne de biletleri alınır bu takımın.kombıne satışlarını bu gidişle 1 ocaga kadar uzatırlar ![]()
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Şampiyonlar Liginde Hakemler Belli Oldu 28.07.2007 19:12 Beşiktaşımız ile Moldova temsilcisi Sheriff takımları arasında yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. BJK İnönü Stadı'nda 1 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak turun ilk maçında, Alman hakem Peter Sippel düdük çalacak. Sippel'in yardımcılıklarını Peter Henes ile Walter Hofmann yapacak. Maçın 4. hakemi ise Michael Kempter. Tiraspol kentinde 8 Ağustos Çarşamba günü yapılacak rövanş maçında ise İskoç hakem Iain Robertson Brines görev yapacak. Brines'in yardımcılıklarını Gordon Middleton ile Willie Dishington yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Scott Macdonald.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |