![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hey Allah ım yarabim geçen yıl anamıza sövdüler,şimdi de her normal insanın yapması gerekeni mecburıyetten yaptılar sizde hemen kardeş klüp ilan ettiniz.ben o küfürleri hazmedemiyorum.siz hazmediyorsanız birşey diyemem.ama inanıyorumki sizde hazmedemezsiniz ![]()
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | neden herkes birleşmek için böyle ölümleri, üzüntüleri bekliyor, biraz akıl biraz mantık yeterliydi bursasporla aramızdaki anlaşmazlığın (tek taraflı bizce bir sorun olduğunu sanmıyorum) son bulması için
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaw nevar bunda anlamadım.Onlar görevini yaptı bizde görevimizi yapıp teşekkür etmeliyiz.Alla Alla ölüm yaa bu başka şeye benzermi???Sanki herşeyi unuttuk bu hareketleriyle.Biz neyi unuttukki bunu unutalım.Sadece beşiktaşlılığımızı gösterip teşekkür ettik okadar.Kim kardeş kulüp ilan ediyor onları.Cevabımızı sahada veririz biz merak etmeyin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok doğru bi hareket bence... ne gerek var beyler adamlarda kavgalı ama başsağlığı dilemeyi de bilmişler... bi de terslenirlerse böyle bi davranış üzerine o bizim ayıbımız olur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buzullardaki buzlar erir Küresel ısınma olur Her yer yeri su basar, Hatta ateş olur heryer Ama o buz erimez kardeşim.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gene kuf ederlerse busefer burdakı maca onları denızde bogarız artık hepsının cenazesını yollarız ALLAH AFEDER Ç@RŞI AFETMEZ
__________________ Ç@RŞI ALAYINA GIDER KARTAL GOL GOL GOL KARTAL GOL GOL GOL ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |