![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ayrıca kardeşim sana da canıı gönülden katılıyorum...şölee güzel bi forma yapın da taraftar alma ihtiyacı hissetsin...katkıda bulunmak dışında hiç bi isteği yok taraftarın...bence talebi karsiliyamiyo...güzel yaparsan kapış giderr...mesela 100.yıl forma isimler yazan...101.yıldaki grii forma...ayrıca bide şöölee güzel bi çubuklu forma yapamadılar yaaa senelerdirr....bu ne yaaaa
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hayret ediyorum şu beşiktaş taraftarına..Bi sene de beğenin kardeşim.Yapıcı olun biraz.Güzel-kötü mutlaka alınması lazım işte bu formaların.Transfer olmadı diye kombine almayanlar,Forma güzel değil diye forma almayanlar......Ki formalar çok hoş.Nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum yaaa....Şu bi gerçekki Beşiktaş taraftarının maddi yönden takımına desteği diğer rakiplerinkinden çok az.Ve bunda bence tek suçlu taraftar.Bizim taraftarımızın öyle bir özelliği yok demekki. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sanırım çubuk alınabilir gibi duruyo diğerlerine göre. inş kumaşı göründüğü kadar kötü değildir. ayrıca formaları beğenmiyosunuz diyen arkadaş; geçen seneki siyah çok harika bir formaydı. çubuklumuzda güzeldi.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | beynmedim...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
ya eziklerinki gibi olsa ne yapacaksın. onlar bile formalarını beğenmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |