![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | topunuzu oynayın lennnnnn... formadan size ne??? ayrıca beğenmeyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum rengi siyah beyaz olan her forma mükemmeldir. ister umbro yapsın ister nike.. icabında siyah şort beyaz atletle çıksınlar ama adam gibi oynasınlar
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | tasarımı fazla güzel olmayabilir ama renginin siyah beyaz olması yeter... İstemeyen oynamaz..kendileri bilir...zaten çok oynuyolar ya formalara laf atma cesareti gösterecek kadar...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar BEŞİKTAŞIN formasına hiç kimse kötü diyemez beğenmedim diyemez ayyıldızlı armamız herhangi bir bez parçasınada konulsa o bile bizim için kutsaldır kimse kutsal beşiktaş formasına dil uzatmsın öenmli olan forma değil üstündeki armadır bu bukadar.. Konu bjkemrekartal tarafından (31-07-2007 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iki tanesi guzele benziyor ama futbolcular formalara degil sahada oynamaya baksinlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Guest
|
neresini begenmiyorsunuz anlamakta gucluk cekiyorum?? gs ve fbformalarina bir bakin??? kimin daha gzl??? fb nin formalarina bakin bir renkleri ile bile fb nin alakasi yok!!! cok ii bilen arkadaslar varsa buyursun onunuzde koskaca bir sene var design yapin yonetime sunalim!!! HERKESENE ALDIM BU SENEDE 3 UNDENDE ALICAM... amac arkasindaki ismin show u deil SIYAH BEYAZ ask ve kulubun azda olsa geliridir!!!! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |