![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #53 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | süperr yaa ![]() fazla şartlanmştık farklı galibiyete ama sahadaklr şartlanamamşlar sanırım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kardeşim helal olsun müneccimle falan bi yakınlık var mı? ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben ilk dakikadan bu takıma çok zor gol atarız dedim ki bir çoğunuz da bunu görmüştür. Adamların forveti bile bi ara ön libero gibi oynuyordu nerdeyse. Ayrıca onlar da bizim gibi genç ve hırslı bir kadroya sahip bence bu skor bizim için yeter de artar. Orda böyle kapalı oynamayacaklar orda da yeneriz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | maçın tamamını canlı izledim. Var ya sahada Serdan Özkan diye bir yıldız vardı. Görseniz sanki dünya starı. Hayran kaldım. Şeytan kulağına kurşun, nazar değmez inşallah... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
bnce 3-1 biter tello ve delgado gol atar.bakide kandi kalesine atar.yani biz 4 gol atcaz ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ewet mükemmeldi.biz bu adamı kaç senedir bekliyoz ama 3 senedir kiraya verdiler.neyse busene iyi iş yapacak inş | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |