![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yememiş içmemiş çalışmış bu çocuk. helal olsun ben bir ara ciğerleri dışarı çıkacak diye korktum. ceza sahasında attığı çalım ve adam eksiltip dıardan attığı şut mükemmeldi. böyle devam ederse beşiktaşın 10 senesini kurtarır. bu arada kimse batuhandan bahsetmiyor ancak yapılan her ortaya müdahele edebilmesi yürekten tekmeye kafa sokuşu adam kovalaması mükemmeldi. ibrahim kaş ın zamana ihtiyacı var. bugün beşiktaşın geleceği garanti altında dedirttiler çok mutlu oldum umutluyum bu iş olacak
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Valla nedıyım sankı bıan messıyı ızlıyorum gbı geldı brs abarttm ama bana öyle geldı adam koş koş enerjısı bıtmiyo allaha şükür. Ama takım daha ılk resmı maça çıktı brs bocalama olması bence doğal 3-4 maç sonra ınş.takım tam oturucak 2-3 tane atsaydık hoca aydınıda alırdı ama sağlama almak ıstedı. Tello 2-3 snedır sol bekte oynuyomuş onadan ılerıye pek alışamadı galıba, hep yana oynuyo ve ılerı doğru bındırme yapmıo ama inş.daha ıyı olucak.bazen telloyu arkaya çekıp ıboyu dınlendırıp aydınıda orda oynatmak lazım. bence zamana ıhtıyacımız var bu arada i.kaş için çok hızlı brz tecrübe eksığı ver ama oda zamanla olucak ayrıca kaş 2 tane bakı eder enazından patlamaya hazır bomba değıl. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |