![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüştü, Cisse, Tello, Mehmet Yozgatlı, ilk resmi maçında güvenoyu alırken, genç Serdar Özkan ise seyredenleri kendine hayran bıraktı. SINIFI GEÇTİLER Beşiktaş'ta Rüştü, Cisse, Tello ve Mehmet Yozgatlı ilk kez resmi bir maçta görev yaptı. Rüştü çok kritik bir kurtarışla galibiyette pay sahibi olurken, Tello da iyi transfer olduğunu kanıtladı. Cisse ise henüz uyum sorununu aşamadığını gösterdi. SERDAR'A BAK Son
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gerçekten iyiydi tebrik etmek lazım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Serdar Özkan'i ben taniyorum.. Cocugun Abisi Forchheimda oturuyor bize 20 Km yakin.. Onlarla eskiden beri görüsüyoruz, onun Abisinide taniyorum. iste abisi: vollst. Name:Mustafa Özkangeboren am:21.02.1975 geboren in:Forchheim, ![]() ![]() ![]() Mustafa Özkan - Vereins-KarriereZeitraumVereinLandPosTrikot» 07/2006 - 06/2008 ![]() ![]() 07/2005 - 06/2006 ![]() ![]() 07/2003 - 06/2005 ![]() ![]() 07/2002 - 06/2003 ![]() ![]() 07/2000 - 06/2001 ![]() ![]() 07/1999 - 06/2000 ![]() ![]() Serdar Özkanin Futbolu ayni Ilhan Mansiz gibi zaten oda benziyor..
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | şımarmazsa ii oyuncu olur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | dünkü maçın yıldızı..daha iyi olur umarım ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | SINIFI GEÇTİLER Beşiktaş'ta Rüştü, Cisse, Tello ve Mehmet Yozgatlı ilk kez resmi bir maçta görev yaptı. Rüştü çok kritik bir kurtarışla galibiyette pay sahibi olurken, Tello da iyi transfer olduğunu kanıtladı. Cisse ise henüz uyum sorununu aşamadığını gösterdi. Yukarıda yazan cisse yorumuna katılmıyorum bence takımın iyileri arasındaydı tello daha tutuktu sanki
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | transfer başarısı eskimiş sözüm ona yıldızlara milyon eurolar vererek olmaz, gerçek transfer ümit vaadeden gençlerini en önemli maçlarda özgüven olarak yüceltmekle olur, sayın ertuğrul sağlam teşekkürler, ilk maçında hedefini, düşünce yapını, geleceğe bakışını belli ettin... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |