![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynı görevi yapan başka takımdaki kişiler kaç lira maaş alıyor acaba.basın Sinan Engini yemek için elinden geleni yapacaktır.hemen gaza gelmeyelim. ayrıca bu habere inanmıyorum.kolpa basın ![]()
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Sinan Engin: Yüzde 80 anlaştık Beşiktaş'ta futbol takımı menajerliğine getirilmesi gündemde olan Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören ile bugün bir kez daha görüştü. Sinan Engin, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Demirören ile bugün bir kez daha bir araya geldiklerini belirterek, “Arada ufak tefek pürüzler kaldı” dedi. Engin, “Yarın sabah başkan Yıldırım Demirören ile yine görüşeceğiz. Henüz net bir şey yok, ama yüzde 80 anlaştık. Bir iki pürüz kaldı. Genel menajer olarak görev yapacağım” diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dogruysa komik..
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ta futbol takımı menajerliğine getirilmesi gündemde olan Sinan Engin, siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ile bugün bir kez daha görüştüğünü belirterek son durumu değerlendirdi Sinan Engin, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Demirören ile bugün bir kez daha bir araya geldiklerini belirterek, ''Arada ufak tefek pürüzler kaldı'' dedi. Engin, ''Yarın sabah başkan Yıldırım Demirören ile yine görüşeceğiz. Henüz net bir şey yok, ama yüzde 80 anlaştık. Bir iki pürüz kaldı. Genel menajer olarak görev yapacağım'' diye konuştu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
:: Kartalhaber.com :: Ve Sinan Engin devri başlıyor Beşiktaş'ta yaşanan opersyonda Sinan Engin devri yeniden başlıyor. Kartalhaber.com bomba gelişmeyi sizlere aktarıyor: Celal Kolot ve Ali Gültiken'le yolların ayrılmasının ardından İnönü Stadı'ndaki Sherrif maçı öncesi taraftarlar 'Celal'in yerine Sinan gelmeli'' diye tezahuratta bulundu. Taraftarlar daha sonra uzun süre, ''İmparator Sinan Engin'' diye bağırması dikkat çekti. Kartalhaber.com'a açıklamalarda bulunan Sinan Engin, ''Başkan Yıldırım Demirören futbol şubesine geçmem için teklif yaptı. Ben daha önce Beşiktaş'a başkan olacağımı açıklamıştım. Bunun için ciddi bir projelerim vardı. Ancak Başkan'dan böyle bir teklif gelince Beşiktaşlılığım ağır bastı ve görevi hiç düşünmeden kabul ettim. Beşiktaşlıların içi rahat olsun, impatratorları geri dönüyor'' dedi.
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |