![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ibrahim akın ve burak sendromunu yaşamayız bence çünkü serdar mental olarak ikisinden de güçlü 2 sezondur kamplara katılıp çok çalışıp kiralanıyodu ben hep takımda tutulması taraftarıydım ama...iyi olmuş demekki çok iyi hazırlamış kendini zihinsel olarak da çok güçlenmiş...zaten kamp başında demişti 2 sezondur kampta en çok çalışanlardan biriyim ama kiralık gönderildim bu sene daha çok çalışacam en çalışkanı ben olucam ve takımda kalıcam demiştii...ve başardı TÜRK futbolunun ve BEŞİKTAŞIMIZ ın bölee kendine güvenen istekli gençlere ihtiyacı varr..ibrahim im de kendini bölee geliştirmesi lazımm...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya hani genç oyuncular bölee kiralık gönderilip hırslandırılırya furguson un beckham a yaptığı gibi serdar a da bölee oldu...ibrahim akın a da bölee yapılabilir diecem ama o her futbolcuya yemez..kendine güvenen,hırslı ve karakterli futbolcular ancak baaşarıya ulaşabilir bu yolla...ibrahimin böle bi mental yapısı varmı onu bilemioz walla...DEDİĞİNİZ gibi AYDIN da çookk iyii GENÇLERİMİZ ÇOK İYİ YAA takımımız çoookkk gençç...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu gerçek serdar değil daha iyi olacağım...... bu nasıl bir mütevazilik nasıl bir azim cümlesi bunu söylemesi bile yeter. yarın ilk iş serdar özkan forması almak yeni yıldızımız hayırlı olsun
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |