![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 14.05.2007 Şu Delgado’yu hemen yollayın Tigana, hayati önemdeki Bursa maçına ideal 11’iyle mi çıktı? Tigana, hayati önemdeki Bursa maçına ideal 11’iyle mi çıktı? Dünkü 11 normal değil bir kere... Bütün sezon tek forvet oynayan, sanki kontenjandan orada bulunan Nobre kulübede.. Eğer sakatsa neden Bursa’ya kadar getirdin? Delgado büyük yıldız diye 5 milyon Euro bonservis ödendi. Beyefendi İstanbul’da kalıyor, ‘sakatım’ diye gelmiyor. Neresi sakat, ‘kılı mı döndü?’ Yani Beşiktaş kupayı kazanıp ligi bırakmış gibiydi. Şampiyon olmak istemeyen bir hoca, konsantre olamamış, sezonu kapamış takımdan fazla şey beklememek lazım.. Beşiktaş, Delgado’yu aradı mı? Delgado, Beşiktaş’ın direkt kaleye giden tek oyuncusu.. Ama Tigana onu Bursa’ya bile getiremiyor. Çünkü balık baştan kokuyor. Eğer senin teknik adamın sezon bitmeden bırakacağını açıklarsa, takımın da böyle kağıt helva gibi dağılır. Bu da yönetimin zayıflığından kaynaklanıyor. Teknik direktör senin maaşlı adamın.. Canının istediği gibi, sorumsuzca konuşmasına izin vermeyeceksin.. Şampiyonluk hayâlini bir teknik adamın şişkin egosuna bırakmayacaksın.. Delgado’ya dönersek, Tigana nasıl yönetimi dinlemiyorsa, aynı şekilde Delgado da onu dinlemiyor.. Yaptığı en hafifinden ayıp.. Hafta içinde para problemi çıkarıyor, alacağının bir bölümü ödeniyor.. Delgado Efendi, buna rağmen bir sakatlık uydurup en kritik deplasmana gelmiyor.. Arkadaşlarından da utanmıyor.. Hiç uzatmadan Delgado’nun kulüple ilişkisini kesmek gerek.. Beşiktaş yönetimi burada da gerekeni yapamazsa, benim için ‘aciz’ bir yönetimdir.. Bursa’daki ortam da bir hayli gergindi.. Beşiktaş oyuna asılamadı.. Bu ortamı yaratan medyayı ayıplıyorum.. Herkes biliyor ki, 2 kulübün başkanı çocukluk arkadaşları, yöneticiler yakın dost.. Ama Bursa taraftarı, “Beşiktaş 3 sene önce bizi küme düşürdü” masalına inanmış, ortam yay gibi gergin.. Bu gerginlik de onlara yaradı. Beşiktaş da, hakem de korkudan normal performanslarını sergileyemedi. Beşiktaş’ın en kötü maçlarından biriydi.. Beşiktaş dünkü futbolla şampiyonluğu haketti mi? Dünkü futbola bakarsak, Bursa’nın Şampiyonlar Ligi’ne gitmesi lazımdı, Beşiktaş’ın da küme düşme potasında olması.. Bir takım, diğerini futbol olarak ancak bu kadar ezebilir.. Bütün Beşiktaşlılar sahaya lütfen çıkmıştı.. Bunların başında da Beşiktaş’ın oyun kurucusu olduğunu sandığımız Ricardinho geldi.. Parasını alamadığı için yönetime rest çeken Ricardinho doğru dürüst tek pas atmadı, penaltıyı bile geri pas gibi attı. Bu futbolla ona ’paşa’ değil, ’çavuş’ bile demem ben olsam.. Beşiktaş’ta kimler ayakta kaldı? Klasik hastalık çizgi defans ve ofsayt taktiği yüzünden maç 5’e, 6’ya gidiyordu.. G.Zan ile Baki feciydi.. Nobre yedek kaldığı için belli ki, Tigana’dan intikam almaya çalıştı.. Göbeği kapaması gereken Fahri-Serdar, devamlı ısıran Bursalılar’a karşı hemen ’eller yukarı’ yaptı.. Gökhan Güleç diye bir futbolcumuz vardı, o da sanki PAF’tan ilk defa 11’e çıkmış gibiydi. Runje ilk yediği golde, yere düştükten 1 dakika sonra üstüne gelen topu çelemedi. Tank gibi ağırdı. Gözüme bir tek, koşmaya çalışan Bobo çarptı.. Bursa forvetleri biraz daha becerikli olsaydı, Beşiktaş tarihi hezimete uğrardı.. Kaynak: Vatan Gazetesi (Sinan Engin'in 14/05/2007 tarihli yazısı) bu mu yalan haber? Konu The_Black_One tarafından (03-08-2007 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Onun yüzünden Beşiktaşın adı kimlerle anıldı. Kendisini severdim aslında ama bu haberlerden sonra Beşiktaş' a yararı dokunur mu bilemiyorum. Aynı zamanda Ertuğrul' un işine burnunu sokmaz inşallah.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olumu yaa sinan engin kendisi önerdi beşiktaşa onu yalann
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hadi yaaa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | valla bende 14 mayısta kendi yazdığı yazıyı unutmuşum. yalan haberdir diye baktım zaten burayada koydum yazıyı. yalan haber değil yani adam kendi köşesinde yalan haber yazıcak değil heralde ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |