![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | oda başka bir bakış açısı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zaten 100 yılda bi katkısı olmasaydı adı bile geçmezdi.. Ama yaptığı telefon konuşmaların ile Kartalımızın başına nerdeyse çorap örecekti.. Süt gibi helal şampiyopnluğumuza da o gölge düşürdü bu sayede.. Herkez diğer takımları nasıl ezdiğimizi unuttu, işte şikeyle almışlar demedimi.. Tabi bir de son vukaatı var.. Tamam eşin dostun çakıcı olabilir çok sevebilirsin, yardım da etmek isteyuebilirsin belki, ama.... Beşiktaşımızın adına leke sürecek şekilde , imkanlarını da kullanarak yardım edemezsin.. Zira Beşiktaşlı duruşu diye bi şey var, ... Daha çok şey yazılabilir.. Öreneğin hemen aklıma gelen... 100 üncü yılda bizi kartallar gibi şampiyon yapan ve avrupada başarılı yapan Lucescu nun arkasından dediği laflara ne demeli...
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ama yaptığı telefon konuşmaların ile Kartalımızın başına nerdeyse çorap örecekti.. Süt gibi helal şampiyopnluğumuza da o gölge düşürdü bu sayede.. Herkez diğer takımları nasıl ezdiğimizi unuttu, işte şikeyle almışlar demedimi.. Tabi bir de son vukaatı var.. Tamam eşin dostun çakıcı olabilir çok sevebilirsin, yardım da etmek isteyuebilirsin belki, ama.... Beşiktaşımızın adına leke sürecek şekilde , imkanlarını da kullanarak yardım edemezsin.. Zira Beşiktaşlı duruşu diye bi şey var, ... Daha çok şey yazılabilir.. Öreneğin hemen aklıma gelen... 100 üncü yılda bizi kartallar gibi şampiyon yapan ve avrupada başarılı yapan Lucescu nun arkasından dediği laflara ne demeli...
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben Sinan'ın özellikle Futbolcu bulmasını istiyorum, adam topçudan anlıyor.. Onun için keşke ilk icraatı süper bir golcü olsa.. Futbol bilgiside bence iyi.. Forvet ihtiyacımızı görebilir.. Hatta Ertuğrul hocanın yönetime söyleyemediği meseleleri daha rahat söyler.. Ancak, Tek korkum, fazla ileri gidip, FM deki Managerliğe soyunması.. Ertuğrul Hocanın işine çok karışıp, kavga çıkartması.. Ama Madem ki geldi, hoşgeldi.. İnşallah geçmişte yaptığı hataları yapmaz. Takıma iyi hizmet eder. HAYIRLI OLSUN...
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı: | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |