![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | SİNANIN BAŞARILARI: 1-ŞAMPİYON OLUNURSA BEN YAPTIM DER. 2-ŞAMPİYONLUK GİDERSE BEN YOKTUM DER. 3-BAŞKANIN ADAMLIĞINI YAPIP ÇAMUR ATAR. DAHA NE SAYAYIM. BU ADAM 2001-2002-2003-2004 YILLARINDA MENECER DEĞİLMİYDİ? KAÇ ŞAMPİYONLUK KAZANDI? LUCESCU YU KÖTÜLEDİ ADAM GİTTİĞİ HER TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI YA SİNAN NE YAPTI? BÖYLE KABADAYILARLA İŞİMİZ YOK İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | [quote=anadolukartali;391399]SİNANIN BAŞARILARI: 1-ŞAMPİYON OLUNURSA BEN YAPTIM DER. 2-ŞAMPİYONLUK GİDERSE BEN YOKTUM DER. 3-BAŞKANIN ADAMLIĞINI YAPIP ÇAMUR ATAR. DAHA NE SAYAYIM. BU ADAM 2001-2002-2003-2004 YILLARINDA MENECER DEĞİLMİYDİ? KAÇ ŞAMPİYONLUK KAZANDI? LUCESCU YU KÖTÜLEDİ ADAM GİTTİĞİ HER TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI YA SİNAN NE YAPTI? BÖYLE KABADAYILARLA İŞİMİZ YOK İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![/quo Naptın yaa hemen istifaya çağırdın adamı.Daha dur adam kulübe adım atmadı ne istifası. Kaç şampiyonluk kazandı diyorsun sinan engin bir takımmı yaw?Hangi futbolcuya sorarsan sor hepsi sinan engini severler sayarlar.Böylecede başarı gelir.Tabi ertuğlul hocaylada iyi bir ikili olurlarsa.100.yılda böyle değilmiydi?Sonraki yıl ise malum herkes biliyor olanları.Bunda herkesin payı olduğu gibi sinan enginindi vardı elbet.Elbette herkes herşeyi beğenmeyebilir.Mesela ben diattanın gelmesini istemiyordum.Ama beşiktaşa geldi diye hemen gitsin, kovulsun demiyoruz herhal. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben söölemiştim sinan engini beşiktaş için goreve cagırırsanız sinan gelir diee..Kimi gelmez dedi kimi gelemez dedi ama sonuçta artık sinan engin beşiktaşım için hizmet verecek ve takım bence eski gunlerine donecekk..Başarılar İmparatorr...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
Guest
| Lucescu: İnanmak istemiyorum Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Lucescu, siyah-beyazlı takımda Sinan Engin'in menajerliğe getirilmesini değerlendirdi ![]() Sinan Engin'in menajerliğine getirildiğine inanmak istemeyen Lucescu, yakın dostlarına şu tepkiyi verdi: "Böyle bir şeyin bir daha olmasına inanmak istemiyorum. Bunun bir şaka olduğunu belirtin. Beşiktaş'ta çalışırken kendisinden neler çektiğimi o dönemde görev yapan tüm yöneticiler biliyordu. şu anda beşiktaş teknik direktörünün yerinde olmak istemezdim. Neler yaşayabileceğini tahmin bile etmek istemiyorum. Biz 100. yılda ona rağmen şampiyon olmuştuk. Ertesi sezon yaşadıklarımızı tüm spor kamuoyu biliyor. Umarım ben yanılıyor oluyor ama korkarım Sinan Engin yüzünden Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor." | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | okuldaydım, geldim, yeni öğrendim gelişmeyi... hayatımda hiç yapmadığım ve benimsemediğim bir ifadeyi ilk defa yönetim için kullanıyorum: çok yazık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sinan Engin Ali gültiken den daha başarılı olur. ya bizim taraftar da her gelene tepki veriyor. Rüştü ye de tepki vardı ilk geldiğinde.ama neden se ilk eleştirenler sonradan hep pişman oluyor.
__________________ EN BUYUK AŞK BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Şunu söylıyım sınan ertuğrulu küçük görüp müdahale etmek ısterse takım içinde huzursuzluk olur.HOca otorıtesını kaybetmemelı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | e bravo çok güzel bi iş becermişler !!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |