![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu ne dir bu sinanla alip veremediginiz adam senden benden de fanatik besiktasli canini ver derseler verir...neymis mafya isine karismis neymis 12 puan ondeyken sampiyonlugu vermis yahu o mu top oynuyor yoksam futbolcularmi bence sinani getirmekle en iyisini yapmislar mafya mafya diyorsunuz ama hic biriniz kurlar vadisini kacirmiyorsunuz........simdi bana bu futbol icinde serifliler var demeyin cunku oyle bir oyunlar oynaniyorki futbol icinde sinaninki bunlarin yaninda ufak kalir........ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #102 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | olay mafyası deil sinan engin de celal kolotdan farksız bi adam ota b.ka burnunu sokar işi olmayan herşeyle işinden çok ilgilenen bi adamdır bu açıdan BJK için faydalı olcağına inanmıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #104 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | orası öyle ama arada büyük bir fark var kolot futboldan anlamaz.sinan futboldan iyi anlar.görevinde türkiyede en iyisi.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #105 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | diğer takımların başkanları mafya.kimse birşey demiyorda sinan adını karıştırmış çok görme bea.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #106 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | görevinde en iyisiyse forvete ihtiyacımız var gitsin gökhan ünalı getirsin de görelim ne kadar iyiymiş. Görevinde bu kadar iyi ne başardı merak ediyorum. Her t.d. Sinan Engin in başlarına bela olduğundan bahsederken biz görevinde iyi olduğunu söylüyoruz bi terslik yok mu bunda... Dediğim gibi yerli transferinden başka bi işe yaramaz Sinan Engin ki yerli transferinde sağladığı yarardan fazla zararı da verme ihtimali var. Burdan Sinan Engin in kötü bir bjklı olduğu sonucu çıkmasın, tabii ki Sinan Engin en yürekten BJK lılardan biri ama biraz fazla bilmişlik yapıyor takıma yarar sağlamak istese de çok büyük zararlar verebiliyor neyse umarım yanılırım keşke başarılı olsa da seneler boyu kalsa ne diyim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #107 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #108 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu gokhan unalli eziklerde istedi ama kayseri satmiyacayiz diyorlar ta bu saaten sonra gokhan unali alialim demek ayip olur....ama bugun necati ile akinin takasi dusunuluyormus bu takasa karsiyim ama necatiyi takasis alinirsa buyuk is yapmis olurlar.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #109 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #110 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinan Engin: Ben değiştim Ali Gültekin'in yerine genel menajerliğe getirilen Sinan Engin de, daha çok tecrübe kazanmış ve hatalardan ders çıkarmış olarak yeni bir göreve geldiğini söyledi Beşiktaş'ın menfaatlerinin her şeyden önce geldiğini ifade eden Engin, ''Beşiktaş'ı iyi yerlere taşımak bizim görevimiz. Ben artık değiştim. Sinan Engin daha olgunlaştı. Beşiktaş'ta büyük başarılara imza atacağız. Bunun için görevi kabul ettim'' dedi. Engin, Fenerbahçe ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçı için de, ''Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe ile ne maçı olursa olsun hepsini almak lazım. Taraftarımız bizi tanıyor, ne yapacağımızı biliyor. Şampiyon olmaktan başka hiçbir düşüncemiz yok'' diye konuştu. Kendisinin de şu an misafir gibi olduğunu, gözlemleyerek zamanla bir takım şeylerin noktasını koyacaklarını anlatan Sinan Engin, Sheriff'in iyi bir takım olduğunu, küçümsenmemesi gerektiğini ifade etti. Moldova temsilcinin ikinci maçta kapanacağını düşünmediğini belirten Engin, ''Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa hiç kimse fark etmez''dedi. Siyah-beyazlılarda Fenerbahçe ve Sheriff maçları için belirlenen 25 kişilik kadroda yeni transfer Diatta ile sakatlıkları nedeniyle Gökhan Zan, Mehmet Sedef ve Murat Şahin yer almıyor. Almanya'ya giden kafilede yer alan futbolcular şunlar: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez, Fahri Tatan, Aydın Karabulut, Koray Avcı, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Matias Delgado, Tello, İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı, Serdar Özkan, Mert Nobre, Gökhan Güleç, Bobo, Can Erdem, Batuhan Karadeniz, Cisse, Atilla Özmen. Bu arada, Beşiktaşlı futbolcular, yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı'nda hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |