![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Avrupa'da çeþitli takýmlarýn transfer listesinde yer alan Vestel Manisaspor'un Slovak golcüsü Filip Holosko, gönlünün Beþiktaþ'ta olduðunu belirterek, ''Transferim gerçekleþirse Beþiktaþ'ý uçuracaðýma inanýyorum'' dedi. Vestel Manisaspor ile ilgili program yapan bir televizyon kanalýnýn Tarýk Almýþ Tesisleri'ndeki çekimlerinde ropörtaj veren Holosko, Paris Saint Germain, Juventus, Werder Bremen ve Beþiktaþ takýmlarýnýn kendisiyle ilgilendiðini belirtti. Gönlünden geçen takýmýn Beþiktaþ olduðunu siyah-beyaz formayý giyerek gösteren 23 yaþýndaki Filip Holosko, ''Beni Beþiktaþ tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaþamýmý simgeliyor. Transferim gerçekleþirse Beþiktaþ'ý uçuracaðýma inanýyorum'' dedi. Önüne konulan dört formadan Beþiktaþ'ýn formasýný tercih ederek üzerine giyen Holosko, ''Ýþte benim gönlümdeki takým ve renkleri'' dedi. -''TÜRKÝYE VE VESTEL MANÝSASPOR'A GELMEKTEN MUTLUYUM''- Türkiye'ye gelip futbol oynamaktan dolayý çok mutlu olduðunu, ayrýca yaþadýðý süre içerisinde Türkiye'ye aþýk olduðunu belirten Vestel Manisaspor'un oyuncusu Holosko, Türkcell Süper Lig'de en çok Trabzonsporlu Gökdeniz, kaleci olarak da kendi takým arkadaþý Ufuk'u beðendiðini kaydetti. Kendi ülkesindeki Trencin, Slovan ve Liberec takýmlarýnda forma giydikten sonra Vestel Manisaspor'a gelen Filip Holosko, Türk milli takýmýnýn formasýný giyip giymeyeceðine iliþkin bir soru üzerine, ''Böyle bir teklif beni mutlu eder, ama bir Türk oyuncu nasýl farklý bir ülkenin milli formasý altýnda bulunmak istemiyorsa, benim de bulunmamam o kadar doðaldýr. Bu konuda bir Türk sporcu gibi düþünüyorum. Türk Milli Takým formasýný giyen yabancý futbolcularý da yadýrgamýyorum. Arkadaþlarýn Brezilya milli takýmýnýn formasýný giyme þanslarý olmadýðý için böylesi bir tercihte bulunmalarýný saygý ile karþýlýyorum'' diye konuþtu. -''ERSUN YANAL'A ÇOK ÞEY BORÇLUYUM''- Teknik direktör Ersun Yanal'a çok þey borçlu olduðunu ifade eden Holosko, þöyle devam etti: ''Ersun Yanal benim Türkiye'ye gelmemde tek etkili olan teknik direktördür. Bugüne kadar hep mütevazý takýmlarda futbol oynadým. Vestel Manisaspor'u da bunun için tercih ettim. Ýyi ki Türkiye'ye ve Vestel Manisaspor'a gelmiþim. Bu þehri ve insanlarýný çok seviyorum. Bu þehirde yaþayan tüm insanlar benim kardeþlerim ve aðabeylerim gibiler. Onlarýn hepsini ailemden birisi olarak görüyorum. Türkçe'yi onun için öðrendim.'' Vestel Manisaspor'da futbol oynamaktan çok keyif aldýðýnýn da dile getiren Holosko, ''Transferim gerçekleþene kadar oynadýðým Vestel Manisaspor takýmý için sahada ter dökeceðim. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Bu nedenle tüm konsantrasyonumu futbol oynadýðým takýmým için harcarým. Benden kimse aksini de beklemesin'' dedi. -''ANTRENÖRÜM TOKAT ATTIÐI ÝÇÝN HENTBOLU BIRAKTIM''- Vestel Manisaspor'da baþarýlý olmasýnda takým arkadaþlarýnýn katkýsýnýn çok büyük olduðunu belirten Holosko, spor geçmiþini þöyle anlattý: ''Spora hentbolcu olarak babamýn desteðiyle baþladým. Ancak, hentbol oynadýðým takýmýn antrenörü çok sert bir adamdý. Çocuk olmamýza raðmen söylediklerini yapamadýðýmýzda tokat bile atabiliyordu. Bu nedenle hentbolu býrakmak zorunda kaldým. Doðduðum þehir olan Piestany ile ayný adý taþýyan takýmda futbola baþladým. Eðitimime devam ederken, bir yandan da futbol oynuyordum. 15 yaþýma kadar ayný takýmda futbol oynadým. Daha sonra bir spor okulu olan Sports Gymnasýum da futbol oynamaya devam ettim. 18 yaþýnda profesyonel olarak, Liberec A takýmý ile antrenmanlara çýkýp, ikinci takýmýnda forma giydim. 1,5 yýl ikinci takýmda forma giydikten sonra A takým ile maçlara çýkmaya baþladým. Liberec takýmý formasý ile 54 maça çýktým ve 17 gol attým. Geçtiðimiz sezon Vestel Manisaspor'a transfer oldum.'' | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaþlarýnýzla paylaþýn |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |