![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ya o değilde. bu hafta bizim futbolcu aynı hareketi yapsa aceba ceza alırmı. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biz yapsaydik, o basin olacak reziller hemen ortaya cikarirdi. Ama tabiki fener yapti diye hic ses soluk yok, veya korktular deivid duyar ve onlara kötü bisey yapar diye, nede olsa fenerli sag solu belli olmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi bizde bu olunca ceza onlara bişi yok tam bir ... neyse etmicem küfür rahatla olum relaks ol ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaw sadece bir maç yaptık daha ve 2 gündür hakem konuşuluyor, bu mantaliteyle eski tas eski hamam, yarın ufacık bir olayda diğer büyüklerin de mızmızlanmalarına laf edemeyiz öyleyse... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | deividin zoruna gidiyodur ama onunkini kaale almadıkları iicin pascalınki dikkati cekti aldı cezayı ama deivdin ki fos cıktı ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yolladım kardes e maili | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | murout bize yksmaz ark.m o yazdıkların
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | oyle de bu bizim onların seviyesine dusmemizi gerektirmez
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |