![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Demirören yumruğun nerde senin ya.indirecekmisin takımı mı çekeceksin bişey yap artık. ne zamana kazar sineye çekicez bunları? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | onu bunu anlamam hakkımızı koruyamıyoruz nerde başkan nerde yönetim nerde takımımızın ağırlığı ezik yalakası ulusoy ve fenerasyon yuh size
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | federasyon ıtıbarını kaybettı bundan sonrada kaybetmeye devam edecek bence onlem alınması lazım yoksa bunu onune daha hayatta gecılemez yazıklar olsun haluk ulusaya zaten avrupada onları ve turkıyeyı temsıl eden 3 takım var onlara bole yapmasını yakıstıramıyorum sıvasspormu bızı temsıl edecek yada anadolu takımlarımı bızı temsıl edecekkı hakemler bız futboldan kusturuyorlar yazık ulusoy yazıkkkk
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Rüştü ceza almadı! Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle ceza almadı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Trabzonspor maçında topu ceza sahası dışında eli ile kestiği nedeniyle kırmızı kart gören Rüştü'ye ceza verilmeyeceği açıklandı. Rüştü Reçber bu hafta oynanacak olan İstanbul Belediye maçında forma giyebilecek. Kaynak: DHA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |