![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yaa bu nasıl iştir anlamıyorum maç sonunda bazı gazeteler hakemlerin hata yaptığını kabul ettiğini yazmıştı hadi diyelim kabul etmedi.gözlemciler ne iş yapıyor.körler mi bu adamlar rüştü topu göğsüyle çıkartıyor.ayrıca fb'nin başınada gelmişti böyle bi olay PFDK ozaman feneri haklı görüp cezayı kaldırmıştı.bunları alayı şaibeli.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yokkk yaa böyle bir ceza veremezler.Bukadarda ********lik olmaz çünkü!!!Hakem zaten kendisi kabul etti hata yaptığını bunun üstüne birde ceza veremezler.Busefer hakkaten yürekleri yetmez.Yüreklerini alırız adamın!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | biraz önce başka bi yerde duydum ceza verilmemiş die ama aslında zaten kasti olmayan bi hareketten dolayı pozisyon icabı olan bi kırmızı karta zaten bi maç ceza veriliyo nie 2 maç demişler ki
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |