![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben negatif enerji veren bütün Beşiktaş iç ve dış düşmanlarına ne yalan söyleyim ağız dolusu küfürler ediyorum. Bundan kendini Beşiktaşlı sanan bazı kendini bilmezlerde nasibini alıyor. Neymiş efendim, Sinan engin şöyleymiş böyleymiş. Bana sorarsanız Sinan Engin adam gibi adam. Ve harbi Beşiktaşlı. Siann Engin e laf atAnlar U T A N S I N L A R. Camiaya negatif enerji vermek isteyenler defolup gitsinler Beşiktaşı tutmasınlar. Yeter artııııııııııııııııııııııııııkkkkkk. Adamı dellendirmeyin be.her yer güllük gülistanlıkken Saçma sappan pankartlarla camianın ahengini bozmayın.Şeytanla yolculuk yapmayın.Yeter artık.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Menfaatlerin çatışması. Bunların hiçbiri Beşiktaş'lı değil. Ayıptır yaaa. Sinan Enginin bu takıma neler verdiği ortadadır. Takıma zarar vermekten başka birşey yapmıyorlar
__________________ Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bunlar bize zarar verecek eğer her maç böyle olursa..Takım iyi başladı bizde iyi başladık taraftar olarak ama çomak sokarız ve zararlı çıkarız..Basına koz vermeye devam!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çarşı iyi güzelde bu tepkiyi neden verıdklerı acıkca ortada.sinan engin tigana baştayken çarşıyı agır dille eleştirmişti ve bencede bunda cok haklıydı.tiganaya jötem diye bagırdılar koskoca sezon boyu ertugrula da mecburıyetten ayıp olmasın diye destek verıyolar.çıkarları olmasa bunları yapmazlar.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bende istemiyordum gelmesini ama artık geldi bu saatten sonra sahip çıkacaksın sonuçta BJK için çalışcak emekleride çok önceki dönemlerde. yararsız kaldığı vakit zaten bırakır....
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Evet her takımda böyle olayları yaptırmak isteyen birileri olur..Adamlar kendi takımlarının iyi olmaması için elinden geleni yaptırırlar aynı bu olay (Türkiye'nin gelişmesi) gibi birşey işte istemiyorlar.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dün gece sinan engin bir programa katılıp bu tepkiden çok rahatsız olduğunu ve bir daha çağırılsa bile tribünlere gitmeyeceğini söyleyerek yanlış bir hareket yaptı, destekleyenler olabileceği gibi benim gibi eleştirenler de olacaktır, bunlara hazırlıklı olmalıydı, yapılan yanlışlar her zaman unutulmaz, sürekli hatırlatılması gerekebilir, ne yani başbakan sinan engin diye mi karşılanmalıydı, böylesi çok daha güzel, sadece destekle geçmişte yaptığı hataları gördük, iki görüş arasında daha başarılı olacağını düşünüyorum, sinan engin'in gelişine karşıydım ama madem getirildi tabii ki başarısını isteyeceğim ama konuşma tarzını da düzeltmesi gerekir sinan engin'in, tek güçmüş hatta teknik direktörümüz ertuğru sağlam'ın da üzerindeymiş gibi bir üslupla konuşuyor ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dünkü olay çok üzücü bir olaydı... devre arasında kapalıda çıkan kavganın sebebi olarak o pankartlar gösteriliyor.. bu çarşı grubunun bu konuda fikir ayrılığına düştüğünün bir göstergesidir... kapalıda olası bir gruplaşma beşiktaşımıza zarar verir... maç çıkışında aralarında bu sorunu gidermeye çalıştıkları duyumunu aldım inşallah doğrudur....
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | rakipler sinan geldi diye çatlarken.bizden beşiktaşlılığından şüphelendiğim bir kaç kişi saçma sapan pankart açıyor.bırakın adam işini yapsın.bu kadar yüklenmeyin.zabbedersem 10 15 kişilik bir grup açmışmış pankartı allah allah.sevmiyorsan sevme ama susss!!!!
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |