![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Sinan Engin'i Beşiktaşa layık buluyormusunuz? | |||
Evet | ![]() ![]() ![]() ![]() | 58 | 49,15% |
Hayır | ![]() ![]() ![]() ![]() | 60 | 50,85% |
Katılımcı sayısı: 118. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tabi bu ülkede ancak konuşanın iş yaptığı mantığından yola çıkarsak sinan engin'den daha iyisini bulamazdık, ben başka sebeplerden ötürü hayır demiştim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bize böylesi lazım artık. Futbol Türkiye'de sadece sahada oynanmıyor malesef.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sorunun sorulması bile yanlış bence ,sinan engin tabiki layıktır beşiktaşımıza . Ey sinan engin düşmanı olan sözde bjk liler ne çabuk unuttunuz sinan engin in 100.yılımızda ki emeklerini ve ne çabuk unuttunuz futbolcu iken bu takıma verdiği emekleri .Sinan engini protesto eden zavallılar yazıklar olsun size . EN KISA ZAMANDA ÇARŞI GRUP LAV EDİLMELİDİR ÇÜNKÜ KULÜBE ÇOK ZARAR VERMEKTEDİR. LÜTFEN İÇİMİZDE Kİ HAİNLERİ TEMİZLEYELİM...... FORZA SİNAN ENGİN.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |