sinan engin lucescunun önüne geçmemiştir.her ikiside şampiyonluktan gereken payı almışlardır.101. yılda forvet alalım diye lucescuya yalvaran sinan engindir.ezikler o sezon devre arası gelen nobrenin sayesinde şampiyon olmuşlar,lucescunun gereksiz inadı yüzünden forvetsiz oynayan takım şampiyonluğu kaçırmıştır.ayrıca 101 .yıldaki cem papila olayının unutulmasıda şaşılacak iştir doğrusu!!!!o sezonun ikinci yarısı yaşanan dış güçlerle ilgili olayları tamamen sinan engine bağlamak vicdansızlıktır!!!ertuğrul hocanın önüne geçmeye çalıştığının nerden çıkartıldığıda manidardır!!!ertuğrul hoca memnun olmadığı bi isim için bizler sinan engini çok seviyoruz diyecek karakterde bi insanmıdır sorarım???eğer cevabınız hayır değildir ise,sinanın ertuğrul hocanın önüne geçmeye çalıştığı fikrine nerden kapılıyosun onuda çok merak ediyorum!!!
Alıntı:
sinan engin lucescu donemınde lecescunun onune gecti bu takımı ben kurdum ben yaptım gibi laflar etti lecescu bundan hiç hoslanmamıstı ikili arasında sureklı surtusmeler oldu bundanda biz zararlı cıktık 101 yılındakli sampıyonlugun kacmasındaki sebeb bunlardan kaynaklanıyoo sinan engin o donemde besıktasa hiçbişey yapmadı yani engin isteseydı sampiyon oluduk lecscuya ne halın varsa gor gibi sitem edıyodu .taraftar bunun hesabını tabiki sormak zorunda haklılar.son olarakta tiganayı ben gonderdım gibi demecler verdi medyaya baskanlıga aday oldu demıroreni eleştırdi her zaman on plana cıkmak isteyen bi adam sınan engin bakıyorum ertugrul hocanında onune gecmeye calısıyo basarıyı kendine pay etmeye calsıan bı adam sinan engin ılerleyen haftalarda futbolcular bundan rahatsız olabilir
|