![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bütün ezik medyayı,bütün beşiktaş düşmanlarını kendimize güldürüp,onlara fırsat vermenin anlamı nedir???Sinan engin hatasıyla sevabıyla beşiktaşlıdır.Dün izledim,bir beşiktaşlıya Sinan paket olur yakında deme cüretini gösteriyorlar tv programlarında.Cümle aynen bu ve bunu söyleyen bi fenerli.Destursuz Beşiktaş diyemeyecek insanlar,maşallah Beşiktaş hakkında olumsuz bir şey olunca gerine gerine konuşmaya başladılar.Zaten rezil bi medya var bize karşı olan,birde böyle kozlar vererek daha fazla ürümelerine imkan vermeyelim!!!Sinan engini kullanıp takımı huzursuz bi ortama itmek istedikleri gün gibi aşikarken bu oyunlara gelmeyelim.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sinan engin işte çok görmemek lazım büyük düşünen büyük konuşan bi insan lafı ortaya atar kim ne olarak üstüne alınırsa alınır bence beşiktaş a faydalı olacak bize her dönem böle adamlar olması lazım...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
biliyorlarki o ezik ******** medyaya en iyi cevabı sinan verir ağzının ayarı yoktur korku sardı onları ezikleri laf atar dururlar sizen ulan beşiktaştan ...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hemen herşeyin altında kötü şeyler aramak yanlış bence ertuğrul hocamız tabiki çok iyi ve başarılı bir hoca sinan engin bunu onu yoktan var edeceğim anlamında söylememiştir söylemezde zaten ama şu bir gerçekki bu bir ekip işi unutmamak lazım ki en iyi şarkıcıları bile menejerler destekliyor yani yardımcı birileri her zaman ihtiyaç ve sinan enginde gayet başarılı bir yardımcı olacak ona umuyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sinan engin lucescu donemınde lecescunun onune gecti bu takımı ben kurdum ben yaptım gibi laflar etti lecescu bundan hiç hoslanmamıstı ikili arasında sureklı surtusmeler oldu bundanda biz zararlı cıktık 101 yılındakli sampıyonlugun kacmasındaki sebeb bunlardan kaynaklanıyoo sinan engin o donemde besıktasa hiçbişey yapmadı yani engin isteseydı sampiyon oluduk lecscuya ne halın varsa gor gibi sitem edıyodu .taraftar bunun hesabını tabiki sormak zorunda haklılar.son olarakta tiganayı ben gonderdım gibi demecler verdi medyaya baskanlıga aday oldu demıroreni eleştırdi her zaman on plana cıkmak isteyen bi adam sınan engin bakıyorum ertugrul hocanında onune gecmeye calısıyo basarıyı kendine pay etmeye calsıan bı adam sinan engin ılerleyen haftalarda futbolcular bundan rahatsız olabilir
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sinan engin lucescunun önüne geçmemiştir.her ikiside şampiyonluktan gereken payı almışlardır.101. yılda forvet alalım diye lucescuya yalvaran sinan engindir.ezikler o sezon devre arası gelen nobrenin sayesinde şampiyon olmuşlar,lucescunun gereksiz inadı yüzünden forvetsiz oynayan takım şampiyonluğu kaçırmıştır.ayrıca 101 .yıldaki cem papila olayının unutulmasıda şaşılacak iştir doğrusu!!!!o sezonun ikinci yarısı yaşanan dış güçlerle ilgili olayları tamamen sinan engine bağlamak vicdansızlıktır!!!ertuğrul hocanın önüne geçmeye çalıştığının nerden çıkartıldığıda manidardır!!!ertuğrul hoca memnun olmadığı bi isim için bizler sinan engini çok seviyoruz diyecek karakterde bi insanmıdır sorarım???eğer cevabınız hayır değildir ise,sinanın ertuğrul hocanın önüne geçmeye çalıştığı fikrine nerden kapılıyosun onuda çok merak ediyorum!!! Alıntı:
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
şampiyon olmak için sinan engine ihtiyacımız var demekki o zaman en iyi trasfer sinan engin dielim ve kapatalım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kolpa Basın Bunda Bile Kolpalık Yapıyorlar Adam Yapacagım Demedi Yapacağız Dedi... Ön Plana Çıkmak İstediği Flnda Yok Sinan Engin'in Bundan Sonra Rakipler Bize Laf Söylerken 2 Kere Düşünecek Sinan Hepsinin Ağzının Payını Veriyor Loca Olarak Sinan'dan Geniş Caplı Olmayan Adamlar Bunlar! O Yüzden Şimdi Tutuşmaya Başladı Hepsi Bi Kaç Kendini Bilmezin Açtıgı O Pankart Koz Oldu Onlara Ne Konuşacaklarsa Şimdi Konuşsunlar Bundan Sonra Zaten Kimseyi Konuşturmayacak Sinan Engin Hepsinin Payını Verir.. Bizim Hakkımızda Sadece Biz Konuşuruz.. Ertuğrul Hepimizin Onay Verdiği Çok Güvendiği Başarılı Bi Hoca Ama Futbolcuları Piskolojik Olarakta Hazırlamak Gerekiyor Geçen Yıl Sinan Engin Olmuş Olsaydı Eziklerle Şampiyonluk Maçında Ne Bobo'yu Şahsi Meselesi Yüzünden Tigana Yedek Bırakabilirdi Nede Futbolcular Şampiyon Olduk Havasına Girip Rehavete Kapılırdı.. Forza Sinan..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |