![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya bırakın ne var bunda? ben bu ezik takımın oyuncusundanda taraftarında herşeyi beklerim. Taraftarının futbolcusunu dövdüğü bir takım, oyuncusunun( işte bu aşağılık ş.......z) kameralar önünde taraftarına anaavrat küfür ettiği bir futbolcuya sahip bi takım. farklı bişeymi bekliyordunuz ki? | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kisiliksiz sana çarşı atlasın emi ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bu işin inönüsüde var volkan..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bunların alayı boylee ...Bunun hesabını kesmeliyiz İnodudeki mactaa..Mactan sonra uzatılan mikrofonlara konusmadı bu karaktersizz..Biraz delikanlıysan yaptıgın hareketleri TÜRKÇE'ye çevirip anlatsaydın yaa kameralar karsısında??Bak o zman neler oluoo...Ama bu burda bitmezz...Gecen sene de TÜMÖR artislik yaptı kadıkoyde ama İnonu'de süt dökmüş kedi gibi sinirlenen oyuncuları yatıştırma gorevini üstlendii...!!!Naylon Delikanlılarrrrrr!!!
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | fenerbahçelilerin hepsi böle arkadaşlar
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |