![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | tarih yazdıkları kesin ama neyin tarihlerini yazdığıklarını hala bilmiyolar yakında görecekler..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]()
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | arkadaşlar yapılacak belli zaten paf takımla çıkıyoruz tüm digitürkler iade edilmeli hiçbir gazete alınmamalı.boykot nasıl olur yaptırım nasıl olur anlasın ********ler
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar katılıom böle gazetenin... ********lere bakın beşiktaş yense mutlaka kusur bulurla hakkız yyere arrzuman kart verio türkiyede futbol böle bişe arkadaşlar işte...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demirören dün takimdan teknik heyet den tarafarlardan gurur duyuyorum dedi ya...4 senedir basta...ilk kez dedigi bir seye katiliyorum....cünkü medyanin sisirdigi fener´i kendi sahalarinda darma dagan ettik. hemde en formda futbolcularimiz (tello, serdar kurtulus) yok iken...hemde (cok sevdigim ve saydigim) ertugrul hocanin hatalarina ragmen. ibrahim üzülmez ali tandogan ve burak gibi adamlar oynamasina ragmen. hem de yozgatli ve higuain gibi adamlar dan faydalanmamamiza ragmen...iste bu fark i ap acip ortaya koyuyor...en büyük besiktas. en iyi taraftar bizde. en iyi kadro bizde.adamlari sisirdiler de sisirdiler o balon cumartesi aksami patladi. kendileri bile sevinemedi cünkü mac bizim hakkimiz...4 tane 100 de 100 lük kaciran biziz. 9 kisi kalmasi gereken fener. golü yenlien yine biziz....bütün olumsuzluklara ragmen ezdik onlari. kimse besiktas a dil uzatamaz. türkiyenin 1 numarasi besikas dir dün belli oldu. bir de iyi yönetilsek ve teknik heyetimiz gereken onbiri sahaya sürse acik ara sampiyon oluruz....ben takimimdan gurur duyuyorum ...en büyük besiktas.....
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | tabiki hyr !!
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |