![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ulan ne kadr aşşaladınz kndınızı beee YUH SIZE beeea ark.lar... o adam bızım oyuncumuzz bızım SN NE DIORSUN carlos dan ıyı sanıyrmus kndını pehh dıorsun KARDESIM sn KIMSN yha bu adama bu kadr hakaret edıyrsun ULAN BESIKTASLI OLUN BIRAS koruyun OYUNCUNUZU ... bu adam 10 numara tmm mı ... delı ıbo ulan BU bız bu gunlerde IYI OLMAYA CALISIOZ SIZ neyden bahsedıorsunz 1 de kfr yazmısnn ADMIN KARDESIM su kısyı atmanıı ıstyrum kfr etmıs sanırım etmemıssse sozum gerı aama etmıs kı yıldız işaretlerı var.... BU böle gıtmez ark.lar BIRLIK BERABERLIK ZMANı su sezon BTSN ne yaparsanız yapın ama SMDI KONSMYA HAKKKINZ yok.... ADMIN KARDES SNDEN RICAM kfr ettı VE LTFN ATALIM bn O ARK.ŞIN GERCEK 1 besıktaslı OLRAK GORMUYORUM.... bızım OYUNUCUMUZU KUCUMSEYEN 1 KISI BJK lı dgldır ! okdr :@ BIZIM OYUNCULARMIZ 1 NUMARA DAHA SABAH HERKES DIORDU selcuk yula ezıkbahcelı yazara sıtem edıyrdnzz kndı OYUNCULARInı koruyO ADAM ıyı YAPIO ULAN bızım sıradan bır bjk tarftarı INANMIYORUM öle oldguna AMA yanı SIRADAN 1 TARFTAR BILE KORUMUYRSA bn hıc bır sey demıyorum okdr .....
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eğer bu ibrahim üzülmez futbolcuysa bende messi'yim eziklerdede buna benzer bi kaptan vardı adamlar kovdu kurtuldu yaa ümit özatmıdı özetmiydi neydi herneyse sivaslı hayrettin diyorum iboya on basar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş ın kalitesi altında ezilse de yetenek fakiri olsa da daha da ileri giderek diyorum ki futbolculuğu beş para etmese de sadece hırslı mücadelesinden ötürü ibo ya kızamıyorum beeeeee... İbo ne yapsın Suç yönetimde beşiktaşa yıllardır iyi bir sol kanat savunucusu kazandıramadılar
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ulan ne kadr aşşaladınz kndınızı beee YUH SIZE beeea ark.lar... o adam bızım oyuncumuzz bızım SN NE DIORSUN carlos dan ıyı sanıyrmus kndını pehh dıorsun KARDESIM sn KIMSN yha bu adama bu kadr hakaret edıyrsun ULAN BESIKTASLI OLUN BIRAS koruyun OYUNCUNUZU ... bu adam 10 numara tmm mı ... delı ıbo ulan BU bız bu gunlerde IYI OLMAYA CALISIOZ SIZ neyden bahsedıorsunz 1 de kfr yazmısnn ADMIN KARDESIM su kısyı atmanıı ıstyrum kfr etmıs sanırım etmemıssse sozum gerı aama etmıs kı yıldız işaretlerı var.... BU böle gıtmez ark.lar BIRLIK BERABERLIK ZMANı su sezon BTSN ne yaparsanız yapın ama SMDI KONSMYA HAKKKINZ yok.... ADMIN KARDES SNDEN RICAM kfr ettı VE LTFN ATALIM bn O ARK.ŞIN GERCEK 1 besıktaslı OLRAK GORMUYORUM.... bızım OYUNUCUMUZU KUCUMSEYEN 1 KISI BJK lı dgldır ! okdr :@ BIZIM OYUNCULARMIZ 1 NUMARA DAHA SABAH HERKES DIORDU selcuk yula ezıkbahcelı yazara sıtem edıyrdnzz kndı OYUNCULARInı koruyO ADAM ıyı YAPIO ULAN bızım sıradan bır bjk tarftarı INANMIYORUM öle oldguna AMA yanı SIRADAN 1 TARFTAR BILE KORUMUYRSA bn hıc bır sey demıyorum okdr .....
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sene başıunda ibo ilk 3 maçta oynamamıştı takım 9 puan aldı ne zaman ibo girdi takıma ibo takıma girdikten sonra başladı puan kayıpları tello ne güzel oynuyodu sol bek eğer i.akın aklını başına alsa şimdi bi sorun olmazdı orda bence sol açık oynıycak bi adam alınıp tello bekte oynatılmalı içimden geçen adam valenciadab vicente rüyası bile güzel oluyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |