![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | başkanısavunmak değil niyetim ama arkadaşım istasitisleri tekrar bi kontrol et istersen..rekorlarımız var başka ..neden bukadar kendinizi paralıyosunuz ya ?? 20-0 olsa ne yazar olmasa ne yazar..15 gün önceki skordan sonra kimse burda bişey tartışmıyodu.şimdi herkes istatistiklerini çıkarmış ortaya..daha çok rekorumuz var arkadaşım kontrol et..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ertugrıl gitmesinde kim giderse gitsin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence bırakmaz takımı lakin iyi bi başkandı bence ama boş lafı çok konuşarak yıktı kendi kendini aziz yıldırımın ilk zamanlarını görüyor gibiyim şimdi hiç konuşmaz kendileri.otoriteyi kurdu yani bu adam 4 yıldıa bu işi öğrenemedi sanırım bencede bıraksın gitsin sadece kendi onuru için bu saatten sonra beşiktaş için yapacağı bişey yok bu skorda unutulur gider gs nin fb den 6 tane yediği maç bile unutuldu buda unutulur hemencecik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence çıo kötü bir yönetim göstermesine rağmen,ve 4 yıl önce herkes kongreyi kazanmasını isterken ben hiç istememiştim.Sezon sonuna kadar kalsın,sonra da yanına ertuğrul,sinan ve 2.sınıf futbolcularınıda alıp gitsin,bu zaman zarfında da gelecek yönetim çalışmalarını tamamlasın.Bir daha takımın başına planı programı olmayan kişilerde geçmesin | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |