![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | üfff saçma sapan haberlerle wakit harçamayın beyler ya.fotomaç ona bakarsanız erturul sağlam istifa yazmıştı.hatta o gazeteye kalırsa carew fenerbahçede antramanlara bile çıkıyo ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
teknık dırektöre gelnce 10 kere aynı hata yapılmaz yane hergun pılav ekmek yenmez bunlar hep aynı şeyı yapıp t.d. gönderp kendılerını zeytın yağı gbı suyun ustne çıkmaya çalışıolar ama bu sefer yemezler kımse kusura bakmasn.burası babalrnn bakkal dukkanı değl. sözde başkann ıçerde alıcağı var ulan o kadar oyuncuyu bızmı aldık sen kendn aldın hala ne yuzle para ıstıyosun. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HOCAMIZ COK İYİ WE BAŞKAN ARTIK GİTMELİ BIKTIM ULAN BIKRIM BENİM GİBİ ADAM BIKTI İSE YETER ARTIK...SİVAS MACINA PAFLA CIKSALARDI NE OLCAKTI 400 BİN DOLAR WEREMEDİLER PAFLAR İÇİN BU BAŞKANLA OLCAK İŞ DEĞİL KARDEŞİM HOCAMIZ ADAM GİBİ ADAM HARBİDEN ONLA KİMSE UĞRAŞMASIN AYLA YIZDIZI BİRBİRİNE DÜŞMAN EDEMEZLER BU TAKIM BU TARAFTAR HER ZAMAN LİGTE OLMASA BİLE GÖNÜLLERDE ŞAMPİYON.....G..T YAPAN HEKEMLER......GECE KARTALI
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |