![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | zaten inanmamıstım gazetede okudugumda bobo bobo bobo bnizim gol makinamız o niye gönderilsinki kıskananlar catlasın ezikler milyon dolara carlos aldılar bizim tello onlara gösteriyor sol kanat oyuncusu nasıl olmalı diye | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sporx in beşiktaşa ait olan web sitesinde de "Bobo feda mı edilecek?" başlığıyla verilmiş bu haber! okuyunca deliye döndüm. hiç olmazsa bobo nun kıymetini bilelim bence. taraftar kimi çok sevdi (elbette bütün futbolcularımızı çok seviyoruz ama ayrıcalıklılar olmalı) ise bir şekilde takımdan gönderildi. pascal da öle olmadı mı bi hareket yaptı diye. ahmet çakar "işte birinci çinko, ikinci çinko, tombala...." medya değil miydi olayı abartan. sanki diğer takımlardaki futbolcular yapmadı hiçbir şey... her neyse. inllah boboya sahip çıkarlar. çünkü yönetimin del bosque gibi teknik adamı getirip, onun faturasını bobo gibi taraftarın çok sevdiği bi futbolcuyu satarak ödeyeceklerse bence yönetim önce kendisi gitsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | doru olmasını beklemiodum da iste bzm yonetimin islerine bazen akıl sır ermiyo..acıklama yerinde olmus ohh bee dedim bi =)
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |