![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (24-08-2007 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nerelere getirdin yaa konuyu.Bi diattayı oynatmaz higuaini oynatır diye şampiyonluk gider hea.İyi bakalım ozaman inş. yarın oynatmazda şampiyonluk gitmez ne diyim!Ertuğlulun olduğu yerde böyle şeyler yaşanırsa sağlam arkasına bakmadan çeker gider.Bunu unutmayın.Bu tiganalara falan benzemez. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1 ay bekleme falan değil isterse 2 sene geçsin diatta g.zala toramanı hatta i.kaşı bu takımdan kesemez.bence higuainle diattayı hiç almasak daha iyiydi hiç değilse boşa para harcamazdık. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inş ertuğrul hoca sırf yabancı diye diattayla higuaini ilk 11in oyuncusu yapmaz...yönetim ertuğrul hocaya diatta neden oynamıyor diye soruyormuş belli değil mi bu adam iyi oyuncu değil..görende helguerayı aldılar ertuğrul hoca oynatmıyor sanacak.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bobo Nobre' nin yokluğunda gayet iyi şeyler yaptı ve onu aratmadı. Nobre' de o yokken yapsın artık bişeyler hocaya hareket çekmekle gol olmuyor maalesef, bakalım yarın napar...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ewet bencede diatta nın bu maç oynaması gerekir adam nedir ne deyildir daha bilmiyoz
__________________ ''Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |