![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | düşüncelerine katılıyorum demirören gidene kadar beşiktaş benim için bitmiştir...
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | İyice rezil ettiniz bizi...allhım tükürdüğünüzü yalamayın...bunlar böle giderse ben fenerli katili olacam...hergn başka bişiyle dalga geçior millet..Be allhın şerfsiz yaratıkları madem döncektiniz nie attınız tutttunuz şerfsizler...adiler köpekler...Hayvanlar...Köpeğin Soyları !
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]()
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ********n soyları 2 senedir verem etcekler beni sezon başında bu yönetim gitmeli dediğimde haklıydım işte ne zaman gidecek bu ahlaksız hırsızlar daha ağır konusurum ama forumdayım neyse gittikleri gün bzim kurtuluşumuz olur
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Canım acıyor kalbim acıyor ağlıyoruz lan.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaziklar olsun 40 yilin basinda dogru bir karar vermistiniz simdi vazgeciyorsunuz bu ne bicim BESIKTAS'lik durusu baskan ?? Bir BESIKTAS'li verdigi sozun arkasinda durmali bizi eziklerden daha kotu duruma dusurdunuz defolun gidin biraz icinizde BESIKTAS sevgizi varsa istifa edin kimsenin bu taraftar uzmeye hakki yok neler cekti son 4 yil icinde yaziklar olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Paf takımla çıkma kararı sonrası dedim ki sonunuza kadar arkanızdayız...Ama eğer bu karardan vazgeçerseniz,ezikler gibi dönerseniz ozaman bitmişsinizdir.Daha 3 gün olmadı hemen dönmüşler sözlerinden.Yazık yaa gerçekten yazık.Ben utanıyorum artık.Bir daha beşiktaşlı duruşu lafını ağzınıza almayın.Size yakışmıyor çünkü...Haysiyetsiz,gurursuz federasyona diyordum bir de siz çıktınız.Birazcık beşiktaş sevgisi işlemişse kalbinize LÜTFEN pazartesi günü yapılacak toplantıda istifanızı verin...Yoksa biz sizin yüzünden beşiktaştan olacağız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | seni, BABA HAKKI'nın hakkaniyetLiği iLe, seni, ŞEREF BEY'in onurLu ve şerefLi duruşu iLe, seni, BABA'mızdan aLdığımız ve çocukLarımıza devredeceğimiz, kutsaL bir miras gibi sevdik, yaşadık ve yaşıyoruz, öLüm bizi ayırana kadar. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |