![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben en baştan A Grubu olucak diye söylüyordum ve kim gelirse gelsin bu gruptan çıkarız diyordum.. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmazda çıkarız bu gruptan.. İlk maçın Marsilya'da olmasıda gayet iyi oldu.. Buradan 3 puanı kapıp dönersek İstanbul'a mükkemmel olur.. Delgado Zürih'i nasıl sevdiyse; Cisse Marsilya'yı Tello'da Porto'yu sevicek ![]() Liverpool maçında da çok koşarsak ve sağdan soldan ortalarla içeri girersek Liverpool'u da deviririz... Ben bu gruptan çok umutluyum ve mutluyum.... Allah'ın izniyle bu gruptan çıkıcaz...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | marsilya -bjk______1-3 bjk -marsilya_______2-0 porto-bjk___________0-0 bjk-porto___________1-0 liverpool-bjk_________3-2 bjk-liverpool_________2-0 böyle olucak marsilyadan 6 alıcaz bundan hiç süphem yok porto 3 veya 4 liverpollda 3 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Fikstürde önemli ama.Mesela liverpoolla enson veya ondan bi önceki maç olursa iyi olur ozaman.Gs a yaptıkları gibi yedeklerle çıkarlar bizimde kazanma şansımız artar.Çünkü liverpool garantiler 4 maç sonra falan. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |