![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel mesajlar verdi taraftarlarımız ama anlayan yokki...! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ne fenerlisi yaa topu gitsin kardeşim bunların...Yabancılardan kalacak tek bir adam var o da tello.Bide belki bobo...Türklerden ise serdar özkan ve kurtuluş...Gerisi boş bea kardeşim yakışmıyor bu takıma.İ.Toramanada son haftalardaki performansı hiç yakışmıyor.O da toparlansın bir an önce.Yoksa da heba olacak bu çürükler arasında.Fenerli diyonuz yaa o fenerli rüştü bugün bizi farktan kurtardı!!!Sevinelimmi ağlayalımmı bilemiyorum bu duruma.Şu düştüğümüz hallere bakın.Daha ligin 11. haftası biz havlu atmışız.Belki liderle çok puan farkı yok ama bizim topçulardada ruh yok.Hepsi bitmiş,çökmüş...Sanki futboldan para kazanmıyolar.Geçen 5000 dolar ceza verildiğini duydum futbolculara...Bu onlar için komik bir rakam.Vermeyin bakalım aldıklarının yarısın veya üçte birini baın neoluyo ozaman haysiyetsiz gurursuz onursuz heriflere.Bir beşiktaşlı futbolcuya bunlar söylenmez ama söylettiriyolar işte neyapalım.Bizede yazık çünkü.Gerçekten yazık!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar halen nasıl ertuğrul hocayı savunuyorsunuz anlamıyorummmmmmmmmmmm ya adamın bı kere bi forsu yok takıma bi ağırlığı yok ...katkı desen 0..kondisyon desen 0...hırs desen 0... bukadar 0 rağmen halen arkasında duruyorsanız iyi sabırlısınız demekkı amaaaaaaaaaaaa kimsede kusura bakmasın benım sabrım taştı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fener oynatiyo sonra bize yaraman sen diyo, bizim yönetim onu hemen aliyo bu ne sacmalik ya rakibin istemiyo adami sen aliyosun sonra o rakib gidip daha iyisini aliyo sen bu adamlarla nasil bas eteceksin ondan sonra durum bu iste rezillik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İLLA FB DEN OYUNCU ALCAM DİYORSAN ONUN GÖZDEN ÇIKARDIKLARINI DEĞİL GÖZBEBEĞİ OLANINI AL... M.DOĞAN A.GÜNEŞ,NOBRE, AZ ŞANS BULSA DA YOZGATLI KİMLER GİYMİŞ O KUTSAL FORMAMIMI BE YAZIKLAR OLSUN
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeter ya tümer febe'ye gitti die dönek dioruz fenerin çıkmalarını alıorz böle şey mi olur!!
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
la joujou ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yönetimin %1 inde %1 gurur olsa giderler zaten bu takımın başından..
__________________ ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |