31-08-2007, 10:49
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: Escobare´isimli üyeden Alıntı
ben hocama ve tribünlere terbiyesizlik yapana bırakında eşşek diyim be o kadar da hakkımız olsun bu en büyük eşşekliktir bunu bukadar büyütmenin bi anlamı yok herkesin içindeki içinde kalsın yoksa dışarı çıkanlar midenizi bulandırır küçük şeyler bunlar burası tartışmaya açık bir yer tekrarlıyorum kimsenin şahsına birşey demiryorum bizimde futbolcuları yargılamaya hakkımız var yerden yerede vururuz göklere de çıkarırız | bu sözleri söyleyipte beşiktaşlıyım diyene yazıklar olsun. Beşiktaşıma onun oyuncalarına söylenmiş en ufak bi söz kendime söylenmişten daha beterdir. Adam diyoki ben hocama yapmadım kendime kızdım, beşiktaşa o maçta layık olamadım diye yaptım diyo ama anlamak istemiyosun. bırak senin beşiktaşlılığına tükiriyim ben. Demek beşiktaşı yanlış tanımışsın doru yerde deilsin. Helal olsun delgadoya giden o paranın zerresi. Helal olsn arjintinde kendini manşetlere taşıtan adından marodana diye söz ettiren adama helal olsn. Koskoca arjantin basını hem şunu bilki 4-5 maçla maradona olunmuyo 4-5 maçla maradona olnsaydı serdar özkan şimdi bi ronaldinho bi c.ronaldo olmuştu. Baban sana anlatamamış bu aşkı demekki... |
| |