![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Holosko'yu istediğimiz doğruydu. 7 yabancı olacaktı o kadar da kolpa bi haber olmasa gerek...
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | zaten alinan adamin biri klubede bekliyor bunuda kiralik verselerdi millet gulerdi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | holosku istediklerini baskanda soyledi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | umarım yalandır..yazık yoksa...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | eğer gerçekse yazıklar olsun beşiktaşa siz kıralayın diyemi okadar insan havaalanında toplandı sizin içinmi ben maradona olurum dedi yazıklar olsun yonetim ilkkez diyorum kı yazıklar olsun ertuğrul sağlam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben holoskoyu takımda görmek isterdim ama bu yolla değil... Ayıptır getirdiğiniz adama bu yapılırmı... Verin bakiyi ibrahim akını burağı birazda para alın holoskoyu Gerçekten alabilirsek holosko ve bobo psikopat bi ikili olur
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | malesef haber doğru başkanın ağzından holoskoyu istedik bizdeki yabancılardan biriyle takas yapacaktık dedi bizzat duydum muhtemelen oda Higuain idi arkadaşlar zaten Higuain Arjantin 2. liginden geliyor bize faydalı olacağını zannetmiyorum ayrıca bize pascal, carew gökhan ünal gibi kafacı ve fizikli adam lazımdı Higuain baştan sona yanlış transfer zaten hayırlısı demekten başka çare yok
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |