![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Email Aktivasyonu Yapılmamış Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çarşı bir marka olmuştur.Bu öyle bir marka oldu ki Beşiktaşın önüne geçti.Takımın başarızlığı buna büyük ölçüde katkı da sağladı.Yapılan marşlar inanılmaz tezaruhatlar 90 dakika gösteriler inanılmaz güzeldi ve sonunda Çarşı haberleri çıkmaya başladı.Çıktıkçada grup ünlendi.Anadoludan Beşiktaşı tutanlar Çarşıyı tanımaya,sevmeye hatta kendi çarşı gruplarını kurmaya başladılar.Beşiktaş sevgisi çarşı ismiyle bütünleşmeye başladı ki tam bu noktada da tehlikeyi çoğu göremedi.Adamlar şampiyonlukarın sevincini yaşarken kadiköy galibiyeti ile pancular tutuldu,tezarühatlar yazıldı ve malesef ki Beşiktaş seyircisi artık bu tezaruhatlara,kadıköy panterine 3avans 4 te biterlere sevinir oldu hemde yıllarca.Kapalının kalbi Çarşıya haklı veya haksız şekilde geri verildi ve Çarşıda tam bu noktada Yıldırım Demirörenin uşağı oldu ve benim içinde çarşı burda bitti.Görmek istemeyenler olabilir ama Süleyman Sebaya bile(ben dahil) gitsin diyenler Yıldırım Demirören gibi başarısız bi adama çıtını bile çıkarmadı.Çarşı çıkarlarını mı düşünüyo dedim?sonra kim çarşı?Beşiktaşın mükemmel taraftar grubumu yoksa her beşiktaş taraftarı çarşımı?fenerlisi cimbomlusu beşiktaşa değilde niye çarşıya küfür ediyor diye düşündüm.Sempatizanı olduğum takımın bir taraftar grubu klup isminin önüne nasıl geçerdi?Çarşı buna nasıl karşı olamazdı?En sonunda çarşı içi bölünmeler oldu doğal olarak.Şimdi çarşı kendine sormalı herkesin saygısını kazanan bir taraftar grubu neden bu noktaya geldi.Herkes çarşı olmamalı...Beşiktaşın önüne geçilmemeli.Ben BEŞİKTAŞ taraftarıyım.Çarşıyıda büyük keyifle izliyorum ama artık Çarşıyı değil Avrupada başarılı Türkiyede şampiyonluklara giden bir BEŞİKTAŞ izlemek istiyorum.Çarşıda bunun yanında ballı lokma olur.ÇARŞI ne olur bir kere olsun DEMİRÖRENede KARŞI ol!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |