![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu ne ya herkes bişeyin peşinde abimizi kaybettik varmı bundan buyuk bişey ne şampiyonluk ne uefa kupası hiç bişey ferdi abinin varlığının yerını tutamaz gidin alene tepki koyun o bu hale getirdi trbunu once gazeteden kavuldu sıra geldı setten ınmesine
__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yok artık ya bu çarşı azıttı adam vurmalar adam bıçaklamalar ne oluyor taraftar mıyız holigan mı artık çarşı kapanmalı ve çarşıyı geçecek çarşıdan daha iii olacak grup kurulmalı içinde sadece beşiktaş sevgisi olan menfaat beklemeyen sadece beşiktaşlı olduğu için destekleyen bu saatten sonra beşiktaş çarşıya karşı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ben dışarda adam öldüreceğim adım soyadım yerine beşiktaşlılığım yazılıp çiziliyorsa ozaman bilinki burda art niyet vardır. katil zanlısının adını bilmiyorum lakabını öğrendim ya gazeteler böyle haber değil sadece yorum veriyorlar. ben ankaradan yazıyorum olayı takip etmeye çalışıyorum ama isimlerden çok lakaplar var ve tabi saçma sapan ilişkilendirmeler.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() Kendi Başlarına Halletiler Zaten Beşiktaş Taraftarını Mı 2'ye Böldüler Sanki? Senin Kawgan Olsa Arkadaşlarınla Gitmezmisin..? 2 Grup Beşiktaş Taraftarının Diye Değil 2 Arkadaş Grubunun Şahsi Kawgasıdır Bu.. Basının Gazına Gelmeyin..
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |