Alıntı:
Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin...derken asla bitmeyecek tükenmeyecek olan değerlerimizi haykırdık yıllardır.o forma ve armanın içnde olduğu her zorlu sınavı
atlattık çoğu kez.kar, boran,fırtına...inanılan şey ve ruh daima inat ve isyanı doğasında fazlasıyla bulunduruyordu ki karakterlerimiz,kimyalarımız uyuştuğu için bazı zamanlarda daha da gerdik göğsümüzü yoldaşlarımızla hemfikir olduğumuz için.bu ruh bitmez beyler bizim karakterimiz bu.kayıplar verilebilir bu yolda ki zaman içinde zaten verilmiştir.bu kayıplar bizi daha derin bir bağla birbirimize bağlayacak ana etkendir.diyorum ve fazlası ile inanmak istiyorum.... |
Hey siz Çarşi Başkanımıza niye karşı değil biliyormusun Karşı ama karşı olamıyor niyemi yeter artık bizde sevinmek istiyoruz..10 sene şampiyon olmadık oldurtmadılar biz ne yaptık yine sevdik yine sevdik yine böylede devam edeceğiz..Sevinmek için değil sevmek için felsefesi ile içimizde yaşadık herkezin gördüğü o meşhur şampiyonlukları Beşiktaş bizim gönüllerimizin şampiyonudur.10 senedir kimse Beşiktaş'ın arkasında değildi.Çarşı kadar onlar bizler devamlı desteğimizi esirgemedik biz şampiyon olmadılar diye obirleri gibi ağlamadık o birleri gibi ağlayıpta şampiyon olmadık biz şerefli 2.lere sevindim bizim Beyaz rengimiz o kadar çok sevdiğimiz Siyah'ımızı bile Beyaz renklerimize kara leke düşmesini iç istemedik..Evet bende Demirörene karşıyım niye mi Alın size bir kaç örnek:Cola turka denen lanet..Bjk tv.ÜlkerFebe..en son olarakda cola turka arene biz store lerimizi Kartal Yuvası yapalım diye haykırdık ama başkanımız naptı Türk Dil Kurumundan ödül aldı Sonra Akatalar'ımızı Cola turka arene yaptı...Arena ingilizce kelime vs..Beşiktaş'ımızı ticarethane olarak gördü bizde kızıyoruz eyvallah.Tamam artık bizimde sevinesimiz var bizimde saat:9:45 de şampiyonluğu kutlamak için sokaklara çıkasımız geliyor.Çıknadığımız zamanda boynum dik yürümeyi öğrendim Beşiktaş'ımızın Kültür mirasından..Artık Çarşı da bunu gördü geçen sene takım süper olacak ve şimdi gördük hala takım süper inancımız tam..Bunu unutmayın çoğu taraftarımızı başkanımızı istemez ama Beşiktaş'ımız için herşey.Kimse Çarşı'nın adını alarak utanmasın unutmayın Beşiktaş'ımızın yanında kimse yokken Çarşı vardı nerdeydi sizin çok değerli Beşiktaş'lı yöneticileriniz yazarlarınız vs..Ben hersene Beşiktaş'ımıza yapılan haksızlıklarda Çarşı'yı gördüm bizi gördüm Ruhumuzu gördüm..Ben başka kimseyi göremedim pardon eğer siz görmüşseniz ben kör olmuşumdur.
Duyun bu sesi.
BEŞİKTAŞ HALA BURADA!
104 yıldır yıkılmadı, yine yıkılmayacak.
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI
ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞ’I
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ...!
Baska amacimiz yok, tek yurek , tek ses , hedefe kilitlendik, amacimiz bu yil sonunda ŞAMPİYON yazmak daglara taslara heryere...!
ANCAK HER ZAMAN GUVENEREK;
TEK BILEK
TEK YUREK
TEK HEDEF
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...!