![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ne abuk sabuk yazılar yazıyosun sen.kım kıme gulmuş.olen ınsanın acısını hepımız paylasıyoruz.sen onu bırebır tanıdıgın ıcın daha fazla uzulmussundur muhakkak.burada sacma sapan bende sıze gulce dıyecegıne acta rahmetlının ruhuna bır yasın oku.besıktaslılıktan bahsedıyosun.acaba 100.yıldakı sampıyonluktan otesını hatırlayabılecek kadar besıktaslı mısın.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
abuk sabuk bısey yazmıyorum 100. yıldan önceyıde hatırlıyodum merak etme alenı kımse savunmasın yalncının hırsızn tekı çıktı açıklama yaptı ayhanı sarı muratı alpayı tanıyorum ama fazla samımıyetım yok dedi yemezler alen yemezler kaç seneden beri onlar var yanında bakalım denizli maçında yanında kım olacak görücez az kaldı sadece sabredıyoruz ve hesabı sorucaz
__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
__________________ KAHPE PUSULARA GELDİK VURULDUK AMA ÖLMEDİK FERDİ ARSLAN ÖLÜRMÜ SANDIN BİR GİDERKEN 1001 GELDİK!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |