![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | biz çarşıyız biz farklıyız bizi çekemiyorlar bunun farkına varamadınız mı bizi kıskanıyorlar biz birbirimize kenetlenecegimiz yerde birbirimizi taşa tutuyoruz biz kardeşiz bizim parada pulda gözümüz yok bize sadece beşiktaş yeter
__________________ ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ne yapacaksınız denizli maçında Abbasağalılarla Suadiyeler birbirine mi girecek.Abbasağa lılarda bunu yaparsa Ben orayı Beşiktaş'ın kalesi diye biliyorum.Eğer yine kavga çıkartırsanız siz Beşiktaş'lı değilsiniz Beşiktaş'ımıza zarar verenlerdensiz Merak etme eğer öyle bir olay olursa sizin yüzünüzde rantçılar derler tekrar kardeşim..Biz Beşiktaşlıyız bizler cebimizden para ödeyerek maçlara giriyoruz otobüslerle geliyoruz ben ne İnönü'ye beleş otobüsle geldim nede Beleş biletle girdim..Ben Beşiktaş'ıma katkı olsun diye birşeyler yapmak istiyorum.Neyse ortada kalan bizler ortada boy gösteren menfaatşiler..Eğer Beşiktaşlıysanız Beşiktaş'a zarar veremessiniz...Bak bu hafta yine Ankara maçına gidecem takımımızı görmeye desteklemeye herkez çoğu kişi gelmez diyor niye acaba..? Beşiktaş'ım benim biricik sevgilim... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |