![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Neyse Hakan için şimdiden övgüler düzerek işte ülkenin yeni umudu demek yanlıştı bu yanlışa da düştük şu anda..Boyle genc kalecilerin 2-3 macına bakarak degerlendirilmesi kalecilerde kendilerini büyük gorme gibi bir duygu olusturur..Hakan da bunu gördük iştee..Şu ana kdar beşiktaş'a gelen en iyi kaleci Oscar Eduardo CORDOBA'dır...Üstüne kaleci tanımamm... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bence de. Çok haklısın.
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nasıl olacak,kaleci oynatılarak pişmez.alt yapısı varsa sadece tecrübe kazanır. adam yan toplara tereddüt ediyor,top blokajı berbat,zamansız kaleyi terk ediyor yada etmesi gereken yerde açılmıyor. bu hatalar oyun içinde giderileceğini düşünürseniz,beşiktaş her maçta sıkıntıya girer.Antremanlrda öğrenmeli. Tabii kaleci antrenöründe iş var mı onuda bilmiyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | sabır sabır nereye kadar.kalede ben olsam o golleri yemezdim. ahhhhhh cordoba ahhhhh gidenleri unuttumda bir seni unutamadım ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ewet bnde okudum bugun bu haberı ama smdılık rustuden ogrenecgı cok sey var daha ... ondan smdılık rustuye emant etmemız lazm kaleyı sahsen ... pişmesı lazm...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cordoba geldiğinde 30 yaşını aşmış kolombiya milli takımındada kaç yıldır oynuyordu hakan ise daha genç onun kadar tecrübeli değil ve onun kadar futbol yaşantısı yok o yüzden değerlendir me yaparken bunuda göz önüne alın hakan iyi kaleci olacak yetenekli ve yedek oturur derken milli takımda banko oynadı unutmayın hakana destek verirsek seneye iyi bir kaleci kazanacağız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | liverpol maçını iyi incelersek golllerin altısın sol kanattan geldiğini göreceksiniz. kalecinin top sektirmelerinde kötü bir gününde olduğu kesin. ama şunu iyi düşünmek lazım o topun maçın seksenbeş dakikasında bizim kale içinde ne işi var? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | liverpol maçını iyi incelersek golllerin altısının sol kanattan geldiğini göreceksiniz. kalecinin top sektirmelerinde kötü bir gününde olduğu kesin. ama şunu iyi düşünmek lazım o topun maçın seksenbeş dakikasında bizim kale içinde ne işi var? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |