![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | böle başlıklı konular açmayın kardeşim korktum bi an ![]() şansını iyi değerlendirir inşallah ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | walla ben pek umitli deilim akından ama bakalımm...Kac yaşına gelmiş adam hala kendisine bakamayıp birilerinine muhtaç oluosa şüpheyle bakarım ben olaya birazzz...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bunun kendisine bakıp bakmamakla ne alakası var.Bunun dünyada birsürü örnekleri var.Örneğin c.ronaldo,anderson ikilisi.Çok iyi topçular ama görüyoruz ki onlarında problemleri var.Basılmalar falan fotolarının gazetelerde tvlerde çıkması bunlar bir sporcuya yakışmayan şeyler.Ferguson gibi ustada onlara yardım edecektir bu konuda.Tamam akından belki ümit olmayabilir bazılarımıza göre ama çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı ertuğlul hoca son şansı veriyor.Artık top onda.Yaa yıldız olur yada anadolu takımlarına gider.Seçim onun... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sezon onda farklı bi hırs var görebiliyorum ben umarım iyi olacak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla kendi bilir
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence genç takımımızdan dolayı futbolcularımız yaşları gereği hata yapma olayına müsait. Bu yüzden kaptanlarımız sadece İbrahim Akın değil diğer genç oyuncularımızlada sürekli temas halinde olmalılar. Kaptanlık sadece saha içindeki olan bir olay değildir.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul hocam yaa gerisi yalan...bi insanı kaybetmek kolay zor olanı kazanmak...biz de zoru hep severiz ve başarırız...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |