![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | aslına bakarsanız nobrenin beşiktaş'ta başarısız olması nobreden kalynaklı olmadığını düşünüyorum.bu bahsettiğimiz adam fenerdeyken her hafta gol atan süratli istikrarlı bi futbolcuyken beşiktaş'ta istenileni verememesinin altında nobre'nin başarısızlığı değilde daha çok nobreye pas gelmemesiyle alakalı diye düşünüyorum.fenerdeyken alex'le çok iyi bir ikili olmuşlardı.nobre özellikle bu sezon oynadığı maçlarda üzerine düşeni bence fazlasıyla yaptı koştu ama bizim futbolcularımız şahsi oynuyorlar takım adına bişey yapılmıyorki.iş böyleyken nobre kötü demek biraz acımasızca olur diye düşünüyorum.takımdan gitmesine gelince onada katılmıyorum nobre'yi gönderene kadar gidecek okadar çok futbolcu varken nobrenin gitmesi gerçekten mantık dışı olur.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
![]()
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya abi ezik futbolcu istemiyoruz bye bye Nobre , gecen sene gökhan zan bilöe ondan cok gol atti ise yaramaz nereye giderse gitsin tamam bazi arkadaslar türk diye kalsin diyor ama aldigi senelik para nolcak bence hic bir ise yaramiyor bosu bosuna para ödeniyor onun yerinde batuhan kulübede otursun daha iyi bosu bosuna yer isgal ediyor | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |