![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya yozgatli ne yaptida bazi arkadaslar kalsin diyor hem tirbünler bas bas bagriyor fenerli futbolcu istemiyoruz diye hemde hala yozgatliyi savunanlar var bence yeteri derecede sans buldu ve hicbir katkisi yok hemde sonucta ezik futbolcu nobre geldide ne oldu 2 senedir ne yapti Besiktas formasi giymek hicbir ezik futbolcuya nasip olmaz bundan sonra insallah...ronaldinho bile olsa fenerden gelecekse hic gelmesin daha iyi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | işallah gelenler gidenleri aratmaz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | mehmet yozgatlıyı neden gönderiyolarki bunlar adamı kaç kere oynattılarda karar verdiler sanki hertarafımızdan kanat oyuncusu fışkırıyomuş gibi saçma sapan seçimler yapıyolar..nobre ve burak yılmazda gitse fena olmaz burak en azından kiralanabilir ama nobreyi satsınlar artık
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence bunların yanındaA.Tandoğan;İ.Üzülmez,Nobre ve Baki de gitsin
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() |
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | su gidecekleri gectim mevcut kadro icerisinde besiktasa en cok katkı saglayan oyuncu heralde bobodan sora ricardinhodur ve gonderilecek he ben gonderebileceklerini dusunmuorum ama hayırlısı dielim bence riconun arkasından yıldırım demiroren de gider hatta ertugrul saglamda aha buraya yazdım gorucez bakalım u is sadece delgado ile yurumez adam bi mac var 4 mac yok
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |