![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | tiganaya kim dayandı ya ben mi yanlış hatırlıyorum daha ligin 5. haftası mı ne tigana ya da ağır eliştiriler yapılmaya başlandı hatta rızaya da hatta del bosqueye de korkum o ki biz de hatalarımızdan hiç ders alamayacağız ve gene 1 senemiz boşa gidecek umarım böyle bir şey olmaz Ertuğrul a huzurlu bir ortam yaratalım ki onun da işini kolaylaştıralım eleştiri yapalım ama belli bir seviyede... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertugrul hoca ii bi hoca 1 mac hata yaptı die hemen kotu gozle bakmayın kesinlikle şampiyonuz...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Besiktas tarihinin gol atamayan tek takimi budur herhalde. Iki senedir hasta ettiler bizi. Ne bu mactan, ne CLden, ne de Sampiyonluktan hic bir beklentim yok. Birakin gol atmayi pozisyon bile üretemiyoruz. Futbolcular kötü, teknik adam yetersiz, yönetim tarihin en utanc verici yönetimi. Besiktasin oynadigi futbolu seyrederken futbol adina utaniyorum. Yeter artik, senelerdir rezil ettiler bizleri, sabir tasiyim ama beni bile catlattilar artik. Biktim usandim her sene rezil futbol oynayan takimi seyretmekten. Ertugrul Hocayla yaklasik 10 resmi mac yaptik, hic birinde bir macta 3 pozisyon bulmamisiz. Konya maci haric hic birinde ilk yari gol atamamisiz, her mactan sonrada gol pozisyonu üretmekte sorunumuz var diyor vecözüm olarak iki ön liberolu sisteme geciyor, Delgado, Rico, Nobreyi yedek birakiyor. Cisse ve Koray üretecek gol pozisyonlarini. Utaniyorum oynadiklari seye futbol demeye. Cok kötü bir dönem geciren Marsilya bile su futboluyla bizi maymuna cevirir. Alabilecegimiz en iyi skor 0-0 dir, gol atamayacagimiz kesin. Bu senede 40 gol atarsak iyidir tüm sezonda. Ligi bitirebilecegimiz en iyi yer 3 lük tür. Üzerlerindeki forma Besiktas formasi olmasa ligde bile kalamaz bunlar. Rizesporda sonra ligin uzak ara en kötü futbolunu oynayan takimi biziz, bunda suc en basta takimda huzur birakmayan Ertugrul Hoca, yetenekleri kisitli olan futbolcular ve hic bir isi beceremeyen ve bu kadroyu Türkiyenin en iyisi diyip kuran yönetimindir.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya şuna üzülüyorum,tamam hoca disiplinli takımı koşturuyorda,ya neden gol pozisyonu yok? kasımpaşa macında takım çatladı gol atacak diye,antep maçında 90+2 de gol, kayseride ve ankarasporda gol pozisyonu yokkkk,ankara takımı bizle oynayana kadar lig sonuncusuydu, adamları düşme hattından kurtardık,sabırla izliyoruz tamam ama da bunları nasıl göremiyosun hocam ya... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bakın arkadaşlar ertuğrul hoca ya laf kimse söyleyemez biz kimleri kimleri gördük ilk defa eli yüzü düzgün iş bilen bi adam teknik patron oldu eğer daha şimdiden eleştri yapmaya başlarsak bize yazıklar olsun derim ben olmaz arkadaşlar önce bi beklicez biz kimleri bekledik ya ertuğrul gibi birini türk futbol camia sı bir daha yetiştiremez biz hocamızın arkasında dimdik durmalıyız ki onu indirmeye çalışanların önünde duvar vazifesi görsün..bu takım yeni ve her hafta 2maç yapıor herkes bunları dikkate alsın
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş _ Lucescu ' yu kendi elleriyle gönderdi Beşiktaşı Beşiktaş yapan adam oydu işte , Futbol mu istiyosunuz nostalji yapın biraz maziye dönün..! Ertugrul hoca içinde aynı şeyler başladı , şimdiden hocaya aşırı yükleniliyo... Bakın siz bi adama deli, deli deli derseniz sonunda adam deli olur , yıkıcı olmak yerine yapıcı olmak gerek , tabi burda tek hata bizde değil taraftar ne yapsın yönetim yönetimlik yapıyo olsa Teknik hoca 'ya sahip çıkar bu olayı büyütmez çözüm yolu arar , üzülerek söylüyorum bu gidişat yani bu oyun anlayısı bu sistemle biz 3. lüğü bile zor görcez anlaşılan.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |