|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
21-11-2007, 17:39 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
İşte o futbolcular! Kötü günler geçiren Beşiktaş'ta devre arasında kadroda revizyona gidilecek. Gerek yönetim gerekse Ertuğrul Sağlam tarafından sıkça dile getirilen bu operasyonda birçok futbolcuyla yollar ayrılacak. LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa telefonla bağlanan Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt gidecek futbolcuların listesini verdi. İşte o isimler: Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam bugün yaptığı toplantıda 7-8 futbolcudan istedikleri verimi alamadıklarını söyledi. 1- Diatta 2-İbrahim Akın 3-Mehmet Yozgatlı 4- Baki Mercimek 5-Ricardinho Bu 5 futbolcu devre arasında Beşiktaş'tan gönderilecek. LİG TV'ye konuşan Sinan Engin daha önce Tigana'ya davranışlardından dolayı kızdığını ama artık hak verdiğini dile getirerek İbrahim Akın'ın takımdan gönderileceği konusunda sinyalleri vermişti. Sivasspor maçında da Beşiktaş tribünleri Fenerbahçeli futbolcu istemiyoruz tezahüratlarında bulunarak Mehmet Yozgatlı'nın performansından memnun olmadıklarını belli etmişlerdi. Öte yandan genç futbolcular Mehmet Sedef ve Aydın Karabulut ise kiralık olarak gönderilecekler. Gökhan Zan da 2 milyon dolar ve üstü teklif gelmesi halinde takımdna gönderilecek. Bunun yanı sıra Ertuğrul Sağlam'ın Nobre'yi de göndermek istediği fakat yabancı statüsünde oynamadığı için kalmasından yana karar aldığı öğrenildi. Haber:Atakan Kurt Bide keske ibrahim üzülmez gönderselerde kurtulsak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|
21-11-2007, 17:49 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | bakii kalsıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
21-11-2007, 19:07 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | DİATTA YERİNE İTALYADAN Bİ DEFANS OYUNCUSU GÖKHAN ZANI DA SATIP İKİ YABANCI DEFANS OYUNCUSU OLUSTURMAK CİSSE DE KOF CIKTI GUNTİNİN ÖLÜSÜ OLSA DAHA İYİ OYNAR NOBRE KULUBEDE YATSIN BAKİ ARTIK MUTFAĞA DÖNSÜN SOGUK KIŞ GUNLERİNİN WAZGEÇİLMEZ ANA SICAĞI OLUR MEHMET YOZGATLIYADA İŞ BULDUM KUAFÖRLERİN DUWARLARINA ASILACAK SAÇ MODELLERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN MODEL OLMALI İBRAHİM AKINDA ANCA MEZARDA YILDIZLASIR BEKLEMEK ONA EKMEK WERMEK ÇOK YAZIK PAŞADA ARTIK PLAJ FUTBOLUNA TAKILSIN
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
21-11-2007, 19:12 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Baki bizimdir bizim kalacak İ.Akın gitmesin yaw son bi şans..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
21-11-2007, 19:18 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | diattayi ne cok istemisiler oysaki | ||
21-11-2007, 19:33 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | konu forumda mevcuttu ben oraya yaptım yorumumu
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
21-11-2007, 20:55 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | hepsi gitsin ya yenileri gelsin 1 kişi kalsın sadece 10 milyon dolara hepsini satın delgado kalsın gelen 10 milyon dolarlada adam gibi 24 tane adam transfer edin sonra 5 yıl bi bok yapmayın ayrıca sinan engin dışındaki bütün yöneticilerde gitsin
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |