![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | acilen gol sorununa çare bulmamız gerek çoğalamıyoruz ileride
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa bunun inönüsü olsa ne olacak bu eleme maçı değil ki sonuçta.Yensek ne olacak artık.Bizim için önemli olan 3 deplesman maçından enaz 2 veya 4 puan çıkarmaktı.Ama artık bu bile çok zor.Anca bir puan çıkarabiliriz.Evimizdeki maçlardada gol atalım yeter bence...Gruptan çıkmayı sonra düşünürüz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben sana aynen katılıyorum çok üzülerek...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Grubun en kötüsü Marsilya dedik, 2 yedik. Akşam bizim maçtan sonra Liverpool-Porto maçını seyrettim, biz bu gruptan, üzülerek söylüyorum, 0 puan çekeriz.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu basiretsiz topcularla biz inonude ancak sac bas yolariz baska da bi halt olmaz acaip soguttular beni ya korkak srefsizler mac boyu bi adam gecemez mi ya takimdan bi oyuncu tek bir adam gecemedik
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vallah size aynen katılıyorum arkadaşlar bu gidişle puan almamız bile imkansız olacak....
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Böyle oynucaksak İnönüde de bişi yapamayız
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
çok iyi maçlar çıkarmadığımız bir realite ancak hakemlerinde son iki maçta galib gelmemizi engelleyici kararlar verdiği ortada marsilya maçında 67 kırmızıyı verse galip ayrılabilirdik.Bu takımda çok hocaya gereğinden fazla sabredildi onlardan hepsinden çok daha fazlasını hak eden genç oyunculara bizim değerleirimie önem veren ertuğrul hocanın arkasından durmalıyız.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |