![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
medyanın oyunu ülkerin baskısından kendisiyle ilgili tek kötü yorum yapmıyolar ricoya yönlendiriyolar herkesi millete lincolnü getiren ülker bize bunu getirdi işte ertuğrul hocaya gelince kendisine kötü birşey söylemiyecem gidecegi güne kadarda saygı duyacağım ama takımın başına geldiği gün bekledim dua ettim forvet istesin diye öncelikle ama yapmadı 3 senedir 45 ortalama golle oynayan bir takımın başına gelip 3 senedir en az gol yeme ortalamalarında başta olan bir takıma savunma isterim diye tutturdu hiquen denen kişiyide 6 + 1 çıktı diye aldı demekki hiç beşiktaşı izlememiş son üç transferi (cisse, diatta, hiquen) daha yararlı büyük takıma uygun kişilerden seçebilirdi menecer arkadaşlarının futsolcularından degil son üç transferin 2 si forvet santrafor olmalıydı ama yapmadı şimdi bu senede böyle gidecek artık sistemin değişikliklerin önemi yok her yeri baştan aşağı değiştirebilcek imkan var ama son nokta forvet elde olan bu arada bir parlayan bobo (ve hemen o parlama dönemi sakatlanan), karambollerin golcüsü nobre (yanında iyi bir santrafor ceza alanı oyuncusu olmadığı için karambolde olmuyor), ve tam bir sudan çkmış balık görüntüsündeki iyi niyetle beklemekten başka çaremis olmayan hiquen anlayacağınız takımın ilk 9 futbolcusu alternatiften geçilmiyor ama kimler oynarsa oynasın gol atsin diye umacagımız adamlar bunlar ve bunlarla sezonu götürmeyi düşünebilen yetenekli antrenörümüz | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |