![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | maç skıcıydı resmen,esnedim ben..baki ye çok şaşırdım,en son ne zaman oynadı hatırlamıorum;ama bugün gerekeni yaptı..savunmayı beğendim ama izlemek istediğim beşiktaş bu değil..ayrıca bu penaltı isteme muhabbeti de sıktı.millet ayaklandı penaltı diye..zart zurt penaltı verilmez,kuralı kanunu var bunun.hakemlik bi durum yoktu.. bir ay sonra üç puan aldık, hayırlı olsun , inşallah devamı gelir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya arkadaşlar durumumuz harbiden mafiş ya...! bu gün maçı izledim ama oynanan futbl tam bir rezalet. rakipp takımın hatası olmasa BOBÔ da sakat olsa bu takım 40 gün oynasa GOL atamaz...! Ne hallere düşürdüler bizleri..! Ertuğrul hoca da sadece konuşuyo boş boş İCRAAT göremiyoruz bir türlü..! Gelecekten umudum hiç kalmadı artık...! . ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ya bu maç sadece statda izlenirdi bnce. ben maçtaydım ama bu maçı evde izleseydim kesin uyurdum ama bunada şükür.1-0 olsun bizim osun
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu takımda Boboda olmasa ligde büyük bir rekora imza atardık belkide.34 maçta 10-15 gol falan atardık toplamda herhal!!!Yinede çok önemli bir 3 puan aldık.Kötü futbol oynadık ama önemli eksikler vardı ve moraller sıfırdı.Bazen kötü oynayarak kazanmak çok önemlidir.Ama biz her maçı öle kazandığımız için bu laf bize fazla uymuyor sanki...Yinede iyi düşünelim biz.3 puanı aldık moraller biraz olsun düzelmiştir belki topçularında marsilya maçında adam gibi top oynarlar.Ne diyelim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Walla bizde isteriz oyanan futbolun güzel olmasını.Ama iyinin başlangıcı olarak bu galibiyet çok iyi.Hemde zirvede bizde warız dedik bir kere.Bundan sonra 3 puan alalım yeter.Oynadığımız oyunun hiçbiönemi kalmadı bu saaten sonra.Yeterki 1 gol atın 3 puan aln.Başka hiçbirşey mutlu etmiyor zaten.Artık devre sonun kadar kayıpsız kapamak lazım.Başka çare yok.Zaten aman aman ekiplerle maç yapmıcaz.Hepsi yenebileceğimiz takımlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | baki ve delgado iydi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de maçı izleyemedim ama sanırım delgado çıkışını sürdürmüş bu beni sevindirdi... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |