![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: May 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |    
 ![]() ![]() ![]() ![]()  Toraman'ın canı sıkkınİBRAHİM Toraman, Marsilya yenilgisinin etkisinden kurtulamadı. Fransa'dan puansız dönmeyi hiç beklemediğini vurgulayan 2. kaptan, "Hiç değilse beraberliği kurtaracağımızı düşünüyordum. Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda alınacak 1 puan çok önemli. Biz bu şansı kaçırdık" şeklinde konuştu. 
				__________________   ..Not Found..   |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #4 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     toroman bu takımda formayı en çok hak eden oyuncuların başında allah bozmasın bu sezona iyi başladı    
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007  Yaş: 39  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]()  |     Gerçekten canla başla savaşıyor. Üzülme kaptan inşallah bu sıkıntılı günleri geride bırakacağız    ![]() 
				__________________   geçti istemem gelmeni  yokluğunda buldum seni  bırak vehmimde gölgeni  ![]() gelme artık neye yarar...   |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    Moderator  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 26   ![]()  |     valla o zaman çıkacaklar porto macında babalar gibi oynayıp eze eze adamları gondericekler portekizee...Başka yolu yokk...Üzgünümm...    
				__________________   '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |